Onlineverf.nl

Wijzonol

Wijzonol is hoogwaardige kwaliteitsverf voor professioneel schilderswerk. Het merk draait al heel veel jaar mee in de Nederlandse top en heeft haar status dan ook dik verdiend. Je kiest voor verf van dit topmerk als je kleurrijk en duurzaam schilderwerk wilt. Wijzonol heeft een breed scala aan producten van doe-het-zelf verf tot professionele verf. De bekendste lakverf van het merk is de Wijzonol LBH Silicon Alkyd Hoogglans. Deze extreem sterke lakverf voor buiten is een echte topper en wordt veel verkocht aan de professional of consument. Deze lakverf voor buiten staat bekend om de soepele verwerking, mooie vloei en zijn goede glansbehoud. De lak is geschikt voor zowel hout, metaal als kunststof. Wil je graag Wijzonol verf tegen een scherpe prijs kopen? Bestel deze verf dan direct bij Onlineverf.nl.
Wijzonol LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak

Jouw voordelen bij Online Verf

Wijzonol verff kopen bij Online Verf biedt jou de volgende voordelen:

 • Verf en benodigdheden voor de allerlaagste prijs
 • Op voorraad en dus binnen 1 werkdag leverbaar
 • Gratis persoonlijk advies op maat
 • 100% tevredenheidsgarantie op al jouw producten

Klantenservice


Waarom Onlineverf?

 • Gratis verzending
  Gratis geleverd met PostNL*
 • Voordeligste verf webshop
  Bekende merken tot 40% goedkoper!
 • Gratis online advies
  30 jaar ervaring in het assortiment
 • Achteraf betalen
  Bij ons kun je ook achteraf betalen!

Wijzonol verf kopen bij Onlineverf.nl

Bij Onlineverf.nl heb je een ruime keuze uit de hoogwaardige Wijzonol-collectie. Zo is de LBH Silicon Alkyd Hoogglans een bekend product van het merk. Er zijn meerdere primers die je onder deze lakverf kunt gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld de Wijzonol LHB Grondlak HV gebruiken. Deze grondlak is goed te gebruiken voor het gronden van nieuw hout en het overgronden van bestaande houten delen. Het voordeel van deze grondlak is dat hij hoog vullend is en een goede kantendekking heeft. De Wijzonol LBH 4SO Grondlak is een andere goede primer. Het grote voordeel van deze grondlak is dat deze het hele jaar door te gebruiken is. De primer is makkelijk verwerkbaar, vloeit goed en is tevens vochtregulerend. Vanzelfsprekend koop je Wijzonol verf bij Online Verf, waar we de producten tegen interessante prijzen aanbieden.

Ik koop mijn Wijzonol verf bij Online Verf

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van diverse soorten verf, waaronder dus Wijzonol. Het steeds vernieuwende Nederlandse merk is verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren, altijd van hoogstaande kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je de juiste verf koopt. Daarom kun je altijd een van onze medewerkers vragen voor een vrijblijvend en deskundig advies.

Bekijk alle Wijzonol verf