Muurverfrollers online bestellen

Bij ons koop je muurverfrollers voor ondergronden met een structuur, gladde ondergronden, maar ook voorstrijkrollers en microfezel verfrollers in verschillende maten. Je kan ervoor kiezen om alleen de verfrol te kopen, maar je kunt ook meteen een houder meebestellen waardoor je direct aan de slag kan! Daarnaast profiteer je ook van onze combideals, bekijk ze hieronder!

Muurverfrollers gladde muur

Onze muurverfrollers voor gladde ondergronden pluizen niet, je koopt ze in verschillenden maten, 10 cm, 18 cm en 25 cm en ze zijn geschikt voor elke muurverf. De meest gekozen muurverfroller is die van 18 cm, die is er ook als voordeel set inclusief houder. Heb je geen verfbenodigdheden meer in huis? Bestel dan de combideal, een 18 cm muurverfroller inclusief houder én verfbakje. Handig voor een verfroller is ook een verfbak! Kies uit een ruim assortiment aan verfbakken en strijkvaatjes.

Muurverfrollers structuur muur

Voor een ondergrond die ruw is kies je uit ons ruime assortiment aan verfrollers voor ruwe ondergrond. Deze muurverfrollers nemen de verf goed op en je hebt een perfecte verdeling van de verf op jouw muren. Kies uit verfrollers in 10 cm, 18 cm of 25 cm, ze zijn zelfs herbruikbaar, dat is super voor het milieu!

Muurverfroller schoonmaken en bewaren

Niet in een keer klaar met de verfklus? Geen probleem! Muurverfrollers kan je na gebruik schoonmaken, koop bij Onlineverf.nl voordelig je milieuvriendelijke verfreiniger. Bewaar de verfrol en het verfbakje na het schoonmaken goed afgesloten in een plastic zak. Ga je verder met schilderen? Dan kan je jouw verfbenodigdheden zo pakken en hergebruiken.

De voordelen van Onlineverf.nl

Natuurlijk kan je voor losse verfbenodigdheden zoals tape of muurverfrollers ook bij de Action of Gamma terecht. Maar bij Onlineverf.nl koop je alles wat je nodig hebt voor je verfklus in één keer, zonder dat je de deur uit hoeft! Het assortiment is ruim en je slaagt altijd voor muurverf en lakverf in het wit of op kleur plus alle verfbenodigdheden. En vandaag voor 21:00 uur besteld is de volgende dag al in huis. Heb je vragen over de beste muurverfroller voor jouw schilderklus? Onze klantenservice medewerkers geven je deskundig advies, neem contact op, wij adviseren je graag!


Verfrollers Lakrollers