Onlineverf.nl

Histor Perfect Finish Acryl Lak

23 oktober 2017 | door Tim de Jong

Naar de reguliere Histor Perfect Finish Lak is er ook de watergedragen variant: De Histor Perfect Finish Acryl lak. Dit is een watergedragen lak die te gebruiken is voor o.a. houtwerk zoals meubels deuren en kozijnen. Het voordeel van deze lakverf is dat er geen vervelende geurtjes vrijkomen. Dat is het voordeel van verf op waterbasis.

Meer goede eigenschappen

Deze lak van Histor heeft naast bovenstaande eigenschappen nog enkele andere voordelen. Zo is de lak kras- en slijtvast en vergeelt hij niet. Daarnaast is deze verf beter voor het milieu en geurarm. Desondanks heeft de Histor Perfect Finish Acryl lak een zeer goede dekking en vloeiing. De verf is dus gemakkelijk te verwerken. Ook droogt de verf lekker snel. Binnen 1 uur na het aanbrengen van de verf is hij al stofdroog!

Vele kleuren, vele toepassingen!

Met deze lak kun je eindeloos variëren in kleur en toepassing. Heb je bijvoorbeeld in de planning om meubels te schilderen? Dan is deze verf een goede keuze! De verf is in hoogglans, zijdeglans en een matte variant leverbaar. Enkele veel verkochte producten zijn deze:

Bovenstaande lakken kunnen prima worden gebruikt om binnenshuis mee te schilderen. Dus zoek je een makkelijke verf voor binnen, dan is Histor Perfect Finish Acryl lak jouw verf. In principe kun je alles van hout schilderen en dus iedere gewenste kleur geven!