Onlineverf.nl

Kies voor Grachtengroen – Q0.05.10

22 september 2017 | door Tim de Jong

Grachtengroen – Q0.05.10

De kleur Grachtengroen van Sikkens is mateloos populair bij veel mensen. En dat is ook niet zo gek, gezien de mooie authentieke en donkere tint van deze kleur. Deze kleur heeft als kleurcode Q0.05.10. Deze kun je invullen als je deze kleur gaat bestellen.

Donkere kleuren van Sikkens

Sikkens heeft een kleurenpalet met authentieke kleuren samengesteld. Deze klassieke kleuren bestaan al generaties en zijn goed te combineren met het houtwerk van je huis.

Deze kleuren worden dagelijks besteld door onze klanten in verschillenden soorten verf. Het is nog wel eens de vraag of je ook Sikkens kleuren in bijvoorbeeld verf van Sigma kan laten mengen. Dat is gelukkig geen enkel probleem. Dus je kan iedere kleur laten mengen, in elk soort verf. Zo kun je bijvoorbeeld de buitenboel doen met Sikkens XD High Gloss of juist de houten delen aan binnenkant van je huis met Sikkens Rubbol Bl Rezisto Satin.

Combineren met de kleur Grachtengroen

Je kunt Grachtengroen prima combineren met andere kleuren uit de Sikkens Authentieke waaier. Zo is een combinatie met Mergelwit G0.05.85 of Bentheimergeel G0.08.84 erg mooi. Maar uiteraard kun je ook combineren met een zelfgekozen kleur. Het is maar net wat jij mooi vind! Lees meer over kleurencombinaties op deze pagina.

Bestel grachtengroen in één van deze producten: