Onlineverf.nl

Geel in je interieur!

30 mei 2017 | door Tim de Jong

Jaaa, het is weer voorjaar! Elk jaar kijken we er weer naar uit om de deuren open te gooien en de zon naar binnen te laten schijnen. Daar worden we blij van, dus waarom zouden we niet eens een muur of een’ touch of yellow’ aanbrengen in ons interieur.

Want van geel worden we vrolijk. Een donkere muur absorbeert licht en haalt veel daglicht weg uit de woning. En na een lange winter willen we natuurlijk weer graag licht in huis. Dus haal het zonnetje in huis en combineer met geel in je interieur.

Hoe pas je op de juiste manier de kleur geel toe?

Geel met wit, zwart en grijs is een mooie combinatie. Met een mooie vaas vol vrolijke bloemen voor een gele muur kan het eigenlijk niet fout gaan. Geel is ook goed te combineren met de mintgroene-blauw tinten die we het afgelopen jaar zagen. Schilder over je mintgroen muur eens een baan met geel en hang daar allerlei potjes met groene planten aan. Want ook deze trend zet nog steeds door. Ook kun je goed gebruik maken van gele accessoires.

Kies voor de juiste verf!

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je een goede muurverf gaan gebruiken. En als je een felle tint gaat toevoegen aan je interieur, dan heb je meestel niet zoveel verf nodig. Het is dus zonde als je veel verf gaat overhouden. Kies daarom bewust voor een goede muurverf voor binnen.

Wil je iets bijzonders? Kies dan voor de kalkmatte variant van Flexa. Toch liever een extra matte afwerking? Ga dan eens voor de Flexa Pure Extra Mat. Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor de Sigmatex muurverf. Dit is een kwalitatief zeer goede muurverf die je zelfs buiten kunt gebruiken. Keuze genoeg dus!

Dus pak je kwast en ga eens aan de slag met geel. Koop een potje krijtverf op kleur en schilder dat oude kastje geel. Wil je geel met zwart combineren? Voeg dan wat grijstonen en wit toe. Ons gevoel zegt bij geel en zwart: gevaar (denk aan wespen) Dus wees daar wel zuinig mee.

Contact opnemen met de specialist

Wil je graag wat extra advies voordat je gaat schilderen? Neem dan contact op met Onlineverf.nl. Onze verfspecialisten helpen je graag goed op weg!