Onlineverf.nl

Flexa Pure: bijzondere lijn verf met tijdloze kleuren

5 september 2017 | door Tim de Jong

Flexa Pure Muurverf KalkmatFlexa Pure in een bijzondere lijn verf die zich kenmerkt door tijdloze kleuren. De kleuren zijn speciaal ontworpen door ervaren kleurspecialisten met een oog voor trends. De Pure lijn is met aandacht samengesteld met de nieuwe verf technologieën. De Pure lijn is in korte tijd erg populair geworden bij onze klanten. Daarom vertellen we je graag meer over deze verf.

De soorten verf

De Pure lijn is er in verschillende types zoals muurverf en lakken. Alle soorten zijn op waterbasis en dus geschikt voor binnenshuis gebruik. Binnen de muurverf zijn er ook weer verschillende soorten. Hieronder volgt een kort overzicht van de verschillende types muurverf.

Flexa Pure Muurverf Kalk mat

Dit is een goed dekkende kalkmatte krijtverf voor op de muur op waterverdunbaar. Je ruikt de verf niet en de verf is tevens goed te reinigen.

Flexa Pure Muurverf Extra mat

Deze extra matte muurverf is waterverdunbaar en heeft een bijzondere extra matte uitstraling op je muur. De muurverf is goed te gebruiken op bijvoorbeeld baksteen, behang, board, gipskarton, schoon metselwerk en over latex muurverf heen.

Flexa Pure Muurverf Zijde mat

De zijde matte variant is een bijzondere. Deze muurverf geeft een unieke afwerking op muur, heeft een hoge dekkracht en is geurarm.

De soorten lakken

Naast de muurverf zijn er ook verschillende soorten lakken uit de Pure lijn. De lakken zijn ook op waterbasis en dus weer geschikt voor binnen.

Flexa Pure Grondlak

Dit is een watergedragen grondlak voor binnen voor diverse ondergronden. Deze lak dekt erg goed en is prettig om mee te werken.

Flexa Pure Lak mat

Deze watergedragen matte lak geeft een bijzondere uitstraling aan de ruimte. De lak is uitzonderlijk kras- en stootvast en geschikt voor hout, metaal, kunststof en intacte verf of beitslagen.

Flexa Pure Lak Hoogglans

De hoogglans variant in net als de matte variant erg kras- en stootvast en heeft verdere dezelfde bijzondere uitstaling.

Flexa Pure Lak Zijdeglans

De laatste in de Pure serie is de zijdeglans lak. Net als beide voorgangers beschikt deze lak over de unieke eigenschappen, waardoor hij erg geschikt is voor binnen.

Kleuren in de Pure lijn

Flexa heeft speciaal voor de Pure lijn verschillende kleuren ontwikkeld. Er zijn 32 kleurnamen en bij iedere kleurnaam horen 7 verschillende tinten. In totaal kun je dus kiezen uit 224 kleuren met ieder zijn eigen karakter. De kleuren zijn veelal warm en voelen gezellig aan. Ideaal dus voor binnenshuis gebruik. Voor het gemak kun je bij Onlineverf.nl gratis kleurstalen aanvragen. Zo kun je beter zien of de kleur geheel naar jouw wens is.