Onlineverf.nl

Verf bestellen

Verf bestellen van de hoogste kwaliteit? Dat doe je bij Onlineverf.nl. Wij hebben namelijk verf van de beste verfmerken in ons assortiment. Je kunt hierbij denken aan A-merken als Sigma, Sikkens, Histor, Hammerite, Wijzonol en Albastine. Alle verfproducten van deze merken zijn bij ons direct uit voorraad leverbaar. Door de jarenlange ervaring in de verfbranche weten wij exact welke soort verf je nodig hebt voor welke klus dan ook. Wij leveren matte, hoogglans of zijdeglans verf aan zowel de vakspecialist als aan de veeleisende doe-het-zelver. Met onze verf maak je van iedere verfklus een succes. Alle verf bestel je gemakkelijk en snel via onze website. Het online bestellen van verfproducten was nog nooit zo eenvoudig Naast verf hebben wij ook beits, lakken, houtvullers en gereedschappen. Verf bestellen online doe je dus bij Onlineverf.nl.

verf bestellen

Jouw voordelen bij Online Verf

Verf bestellen bij Online Verf biedt jou de volgende voordelen:

 • Alle topmerken verf bestellen voor de allerlaagste prijzen
 • Vrijwel alles op voorraad en dus binnen 1 werkdag leverbaar
 • Gratis persoonlijk advies op maat
 • Gemakkelijk en veilig bestellen op onze website

Klantenservice


Waarom Onlineverf?

 • Gratis verzending
  Gratis geleverd met PostNL*
 • Voordeligste verf webshop
  Bekende merken tot 40% goedkoper!
 • Gratis online advies
  30 jaar ervaring in het assortiment
 • Achteraf betalen
  Bij ons kun je ook achteraf betalen!

Verf bestellen bij Onlineverf.nl

Voor iedere verfklus is er wel een specifieke verfsoort ter beschikking. Hierbij wordt muurverf het meest gebruikt. Maar ook grondverf, want deze wordt vaak ter voorbereiding van een verfklus toegepast. Hetzelfde geldt voor structuur- en krijtverf. Daarom is de keuze voor de juiste ver van groot belang. Niet iedere verf is namelijk geschikt om voor binnen of voor buiten te gebruiken. In het uitgebreide aanbod van Online Verf kun je terecht voor alle verfsoorten, merken en kleuren. In combinatie met het gratis advies van onze deskundige medewerkers, is een bezoek aan de bouwmarkt voor het bestellen van verf verleden tijd. Met de geïntegreerde kleurenwaaier is een fluitje van een cent. Bijkomend voordeel is, doordat wij dagelijks veel bestellingen ontvangen, wij vrijwel alle topmerken verf voor bijzonder lage prijzen kunnen inkopen.

Verf bestellen bij de specialist

Alle verfmerken inclusief toebehoren van A-kwaliteit zijn bij ons gelijk te bestellen. Wij hebben altijd de laagste prijs van Nederland en leveren binnen één werkdag. En heb je nog een specifieke vraag over de verfkwaliteit of hoe een schilderproject het beste aan te pakken? Ook hiermee zijn de specialisten van Onlineverf.nl je graag van dienst. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk al onze verfproducten