Onlineverf.nl

Je begrijpt dat schilderen een vak is en laat dit graag aan anderen over

“Uitbesteden”

Als schilderen toch niet helemaal je ‘ding’ is.

Waarom zou je je schilderwerk uitbesteden?

Daar zijn meerdere redenen voor te bedenken. Je wilt gewoon liever wat anders met je kostbare vrije tijd doen. Of je hebt twee linkerhanden en je laat het werk aan een ander over.

Schilderen is vakwerk.

Hoewel veel mensen zelf schilderen, is het verstandig een schilderklus niet te onderschatten. De juiste voorbereiding is het halve werk en dat geldt zeker voor schilderwerk. Door te werken volgens een perfect advies kun je veel kosten besparen. De professionele schilder kan je hierbij helpen. Wellicht kun je zelfs samen werken en doet de schilder de boven etage en jij zelf de begane grond.

Het beste van twee werelden:

Het is de combinatie wat ons zo aanspreekt. Via internet komen we graag met je in contact. Daarna maken we het graag persoonlijk. Maak gebruik van onze meer dan 30 jaar ervaring in schilder- en materiaal advies. Maar ook voor totaalinrichting kun je prima bij ons terecht.

Advies nodig?

Chat nu met Mirre voor al je vragen!

Start de Live chat

Wij adviseren:

In de professionele schilderswereld zijn er tal van prof. producten. Wij werken alleen met de allerbeste materialen zowel voor verf als aanverwante artikelen.

Als muurverf gebruiken wij veelal Sigmatex Superlatex Matt, of Sikkens Alphatex IQ.

Wij kunnen je voorzien van een technisch en kleuradvies op maat voor jouw woonhuis. Op deze manier heb je jaren een rode draad in huis voor het onderhoud en zul je merken dat de kosten enorm zullen dalen voor het schilderwerk.

Schilderwerk hoeft niet duur te zijn, maar je moet het wel bijhouden en volgens een plan werken.

Wij maken dit plan graag voor jou op maat.

 

Handige tips & tricks ontvangen?
Meld je aan en jij als “Uitbesteden” ontvangt ze direct in je mail!