Onlineverf.nl

Traplak

Traplak nodig? Dit koop je bij Onlineverf.nl. Wij hebben een ruim assortiment traplakken. Denk hierbij aan de producten Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin, Sigmaluxe SP Satin, Glitsa Trappenlak en Glitsa Trappenlak Anti-slip. Waarom heb je traplak nodig? Trappen worden intensief gebruikt en de belasting op de trede van een trap is hoog. Hierdoor is het belangrijk dat een trap lak voornamelijk kras- en slijtvast is. De lakken zijn voorzien van een Uv-filter, hierdoor wordt de vergeling van het hout tegengegaan. Door de toevoeging van polyurethaan is de lak slijtvast en goed bestand tegen huishoudelijke vloeistoffen. Dit is vooral praktisch bij het schoonmaken van de trap. Op Onlineverf.nl zijn de traplakken eenvoudig te bestellen. En deze lakken bieden wij ook nog eens aan tegen de meest aantrekkelijke prijs. De beste traplak koop je dus bij Online Verf.

Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin

Jouw voordelen bij Online Verf

Traplak kopen bij Online Verf biedt jou de volgende voordelen:

 • Verf en benodigdheden voor de allerlaagste prijs
 • Op voorraad en dus binnen 1 werkdag leverbaar
 • Gratis persoonlijk advies op maat
 • 100% tevredenheidsgarantie op al jouw producten

Klantenservice


Waarom Onlineverf?

 • Gratis verzending
  Gratis geleverd met PostNL*
 • Voordeligste verf webshop
  Bekende merken tot 40% goedkoper!
 • Gratis online advies
  30 jaar ervaring in het assortiment
 • Achteraf betalen
  Bij ons kun je ook achteraf betalen!

Traplak kopen bij Onlineverf.nl

Een trap is een praktisch element in je huis, maar die je met een likje verf een heel eigen karakter kan geven. Vaak is het mooi om de trap te verven in een lichte kleur, omdat het trapgat meestal vrij donker is. Onlineverf.nl heeft speciale trapverf in haar assortiment die zeer kras- en slijtvast is, waardoor je trap langer mooi blijft. De treden hebben immers nogal wat te verduren. Hoe ga je te werk? Eerst moet je je trap goed schuren zodat er enkel blank hout overblijft. Bewerk de trap eerst met een afbijtmiddel om het grootste deel van de verflaag te verwijderen. Gebruik daarna een schuurmachine voor de grote oppervlakten, fijnkorrelig schuurpapier voor de tredeoppervlakten en een plamuurmesje voor de hoekjes en de kantjes. Daarna is het een kwestie van aflakken en je kunt beginnen met schilderen.

Ik koop mijn traplak bij Online Verf

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van diverse soorten verf, waaronder dus traplak. Deze lakverf is verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren, altijd van hoogstaande kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je de juiste verf koopt. Daarom kun je altijd een van onze medewerkers vragen voor een vrijblijvend en deskundig advies.

Bekijk alle professionele verf