Onlineverf.nl

Tegelverf

Tegelverf voor het verven van tegels nodig? Als je plannen hebt om de badkamer een opknapbeurt te geven, maar niet precies weet wat je met de tegels moet doen, biedt Onlineverf.nl de oplossing. Na verloop van jaren is het namelijk goed mogelijk dat de tegels van bijvoorbeeld het bad of de douche niet meer mooi zijn. Dan kun je er voor kiezen om nieuwe tegels te nemen, maar je kunt de bestaande tegels ook ‘renoveren’ door ze over te schilderen. Het resultaat zorgt ervoor dat je tegels weer als nieuw lijken! Onze tegelverf heeft een dekkend resultaat, waardoor de tegels na twee lagen alweer hun oude glans terugkrijgen. Ons advies is dus om die sloophamer te verruilen voor een goede kwast en vandaag nog aan de slag gaat met het overschilderen van jouw tegels. De beste tegelverf koop je bij Onlineverf.nl.

Jouw voordelen bij Online Verf

Tegelverf kopen bij Online Verf biedt jou de volgende voordelen:

 • Snelle levering
 • Voordeligste verf webshop
 • Gratis online advies
 • Achteraf betalen

Klantenservice


Waarom Onlineverf?

 • Gratis verzending
  Gratis geleverd met PostNL*
 • Voordeligste verf webshop
  Bekende merken tot 40% goedkoper!
 • Gratis online advies
  30 jaar ervaring in het assortiment
 • Achteraf betalen
  Bij ons kun je ook achteraf betalen!

Tegelverf kopen bij Onlineverf.nl

Net als bij elke andere schilderklus is een goede voorbereiding het halve werk. Dat geldt helemaal bij het (over)schilderen van tegels. Wij adviseren bij Online Verf dan ook om de Warmwaterbestendige Tegelgrondverf van Alabastine te gebruiken. De grondverf zorgt voor een perfecte ondergrond voor het overschilderen van tegels en voegen in de douche, rondom de badkuip en achter het fornuis. De belangrijkste functie van grondverf is zorg dragen voor een perfecte hechting. De tegellak die vervolgens over de grondverf moet worden aangebracht is de Warmwaterbestendige Tegellak van Alabastine. Dit is een speciale slijtvaste hoogglans lak voor gladde tegels. De lak is gemaakt voor het overschilderen van tegels en voegen in de douche en rondom de badkuip en in de keuken. Het product is te verkrijgen in wit en zandbeige. Je hebt dus nog keus ook! Als alternatief kun je ook kiezen als afwerklaag een hoge kwaliteit lakverf te nemen van bijvoorbeeld Sigma Coatings. De Sigma S2U Satin of Sigma S2U Gloss. Deze kunnen in ieder kleur gemaakt worden. Let wel op mogelijke vergeling bij te weinig daglicht na verloop van tijd. Vraag onze medewerkers voor het beste advies.

Ik koop mijn tegelverf bij de specialist

Tegelverf biedt vele voordelen. Naast kleurbehoudend, is de verf ook krasbestendig, goed te reinigen en hecht het zeer goed op plaatsen die vaak vochtig worden, zoals in de douche. Bij Onlineverf.nl kun je tegelverf kopen van diverse merken, zoals Alabastine. Wil je meer weten over de mogelijkheden van de tegelverven? Of wil je meer productinformatie? Neem in dat geval contact op met onze specialisten.

Bekijk alle Tegelverf