Onlineverf.nl

Structuurverf

Structuurverf is ideaal als je een muur wilt die levendig is en de oneffenheden op de ondergrond enigszins verhult. Zoals de naam al doet vermoeden, zorgt deze verf voor een mooie structuur op je wand. De muur is hierdoor niet glad, maar ruw. Dit komt door de zandkorrels die zijn toegevoegd aan de latexverf. Hierbij heb je de keuze of je een grove structuur wilt creëren of juist een fijne structuur. Naast het feit dat je de muren ruw maakt, verhul je hiermee ook eventueel kleine oneffenheden met deze verf. Deze verf is verkrijgbaar in wit en roomwit. Vanzelfsprekend koop je deze verf bij Onlineverf.nl. Wij hebben namelijk verf van de beste A-merken in ons assortiment. Denk hierbij aan merken als Sigma, Sikkens, Histor, Flexa, Wijzonol en Koopmans. De producten van deze merken zijn bij ons altijd direct uit voorraad leverbaar. Met onze jarenlange ervaring in de verfbranche weten wij welke soort verf je nodig hebt voor welke klus dan ook. Met verf van Online Verf maak je van iedere verfklus een succes. Al deze producten bestel je eenvoudig en snel via onze website. Structuurverf kopen doe je dus bij Onlineverf.nl.

Structuurverf kopen bij Online Verf

Structuurverf is dus een verfsoort waar korrels aan toegevoegd zijn en komt voor in verschillende vormen, met grove of fijne korrels. Door het verschil in korrels en door de manier waarop je de verf aanbrengt, kun je het gewenste effect creëren op de muur. Het voordeel van deze verf is uiteraard het mooie effect dat je ermee krijgt. Een nadeel komt naar voren als je later besluit om iets anders met je wand te gaan doen. Het kost heel veel tijd om structuurverf volledig te verwijderen. Vaak wordt er dan voor gekozen om de wand enkel opnieuw te schilderen. Door de structuur van de muur is het oppervlak groter geworden en heb je aanzienlijk meer verf nodig dan wat je normaal inschat voor hetzelfde aantal vierkante meters. Het aanbod bevat een uitgebreid assortiment verfsoorten, merken en kleuren. In combinatie met het gratis advies van onze medewerkers, is een bezoek aan de bouwmarkt voor het kopen van structuurverf verleden tijd. Verf bestellen met de geïntegreerde kleurenwaaier is een fluitje van een cent. Bijkomend voordeel is, doordat wij dagelijks veel bestellingen ontvangen, wij vrijwel alle topmerken verf voor bijzonder lage prijzen kunnen inkopen.

structuurverf

Jouw voordelen bij Online Verf

Structuurverf kopen bij Onlineverf.nl biedt jou de volgende voordelen:

 • Alle topmerken verf bestellen voor de allerlaagste prijzen
 • Vrijwel alles op voorraad en dus binnen 1 werkdag leverbaar
 • Gratis persoonlijk advies op maat
 • Gemakkelijk en veilig bestellen op onze website

Klantenservice


Waarom Onlineverf?

 • Gratis verzending
  Gratis geleverd met PostNL*
 • Voordeligste verf webshop
  Bekende merken tot 40% goedkoper!
 • Gratis online advies
  30 jaar ervaring in het assortiment
 • Achteraf betalen
  Bij ons kun je ook achteraf betalen!

Structuurverf kopen bij de specialist

Met structuurverf breng je gemakkelijk en snel structuur aan op je wanden. Je gebruikt de matte latexverf voor een decoratief uitstraling van je interieur. Bovendien bescherm je met deze verf de wanden voor invloeden van buitenaf. Aan de latexverf zijn zandkorrels toegevoegd voor een korrelige afwerking. Kies voor een verf met fijne zandkorrels of ga juist voor grotere zandkorrels voor een grof resultaat. Alle merken structuurverf inclusief toebehoren zijn bij ons direct te bestellen. Altijd de laagste prijs van Nederland en levering binnen één werkdag. En heb je daarnaast nog een specifieke vraag over hoe een schilderproject het beste aan te pakken? Ook hiermee zijn de specialisten van Onlineverf.nl je graag van dienst. Neem vrijblijvend contact op voor een advies op maat.

Bekijk alle verfproducten