Onlineverf.nl

Sikkens Rubbol


Sikkens Rubbol: lakken en primers voor binnen- en buiten.

Er zijn veel verschillende soorten Sikkens verf waarbij de term ‘’Rubbol’’ voorkomt. Om het gemakkelijk te houden leggen we dit als volgt uit: De term ‘’Rubbol’’ staat voor alle lakken en de daarbij behorende primers van Sikkens. Dit omvat dus het hele gamma binnen- en buitenlakken en primers.
De Rubbol producten zijn dus zowel op waterbasis als op terpentinebasis.

Sikkens Rubbol lakken:

Sikkens Rubbol
High Gloss

 • De beste buitenlak van Sikkens!
 • Extreem duurzaam
 • 10 jaar garantie

Bekijk product >

Sikkens Rubbol
BL Rezisto Satin

 • Kras- en slijtvast
 • Huidvetresistent
 • Binnenlak op waterbasis

Bekijk product >

Sikkens Rubbol
BL Magura

 • Matte watergedragen lak
 • Voor binnen
 • Huidvetresistent

Bekijk product >

Sikkens Rubbol voor binnen- en buiten


Uiteraard zijn de nog een heel aantal andere producten die tot de Rubbol serie behoren. Het belangrijkste dat je kunt onthouden, is dat wanneer je Sikkens Rubbol gebruikt, je te maken hebt met een binnen- of buitenlak en eventueel de daarbij behorende primer.

In de 3 voorbeelden hierboven hebben we het o.a. over ‘’Sikkens Rubbol BL Rezisto’’. ‘’Rezisto’’ staat voor huidvetresistent en wordt toegepast op de watergedragen lakken. De watergedragen lakken zijn te herkennen aan ‘’BL’’. Voorbeeld: Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin. Dit is een watergedragen lak voor binnen die huidvetresistent is.

Om het je nog makkelijker te maken hebben we de afkortingen die Sikkens veelvuldig gebruikt even op een rijtje gezet:

Overzicht


 1. Rubbol → zijn alle Sikkens binnen- en buitenlakken en de daarbij behorende primers
 2. Rezisto → staat voor huidvetresistent, dat betekent: geen vette vingers meer op het oppervlak
 3. BL → staat voor watergedragen
 4. XD → het paradepaardje van Sikkens. Dit zijn de meest hoogwaardige lakken


Sikkens verf
 kopen?


Dat doe je bij Onlineverf.nl. Wij leveren heel veel verf van het merk en kunnen daarom zeer scherpe prijzen bieden. Sikkens verf is duurzaam en blijft in vergelijking met andere verf veel langer zitten, waardoor je langer van je klus geniet. Ook heeft het te schilderen oppervlak minder verf nodig, wat dus weer voor kostenbesparing zorgt. Een ander voordeel van de verf van het merk is de echtheid van de kleur. Dit komt doordat ze gebruikmaken van originele kleurstoffen van hoge kwaliteit. Iedere verfklus eindigt dus met de perfecte kleur en het gewenste resultaat. De levensduur van de professionele verf is vele malen beter dan bijvoorbeeld verf van een bouwmarkt. Een goed verfmerk komt jouw woning altijd ten goede. Kies dus voor klasse en dus voor Sikkens verf bij Online Verf.

Bekijk het volledige assortiment >