Onlineverf.nl

Sigmatex muurverf


Zie je Sigmatex staan? Dan weet je dan je te maken heb met een hoogwaardige muurverf van Sigma. Dit product is het meest bekende en tevens de meest gangbare muurverf van Sigma. Waarom? Omdat deze topper zowel binnen als buiten te gebruiken is en in beide gevallen hoge kwaliteit garandeert!

Belangrijkste kenmerken van de Sigmatex producten:

  • Universeel toepasbaar
  • Licht reinigbaar
  • Licht bestand tegen opglanzen
  • Schrobklasse 1 volgens NEN EN 13300
  • Dekkingsklasse 2, zeer goede dekking
  • Zeer gemakkelijk verwerking
  • Uitstekend verspuitbaar
  • Binnen en buiten toepasbaar
  • Waterdampdoorlatend
  • Ideaal toepasbaar op glasweefsel en glasvlies
  • Vergeelt niet

Zoals je ziet heeft de universele muurverf van Sigma tal van voordelen. Zo zijn de Sigmatex Superlatex, zoals ze ook wel genoemd worden, zowel binnen als buiten te gebruiken. Daarnaast is deze muurverf oppervlakkig schoon te maken en is hij bestand tegen opglanzen. Dat is ideaal wanneer er bijvoorbeeld veel lichtinval in een ruimte is.

Daarnaast dekt deze muurverf goed en is hij gemakkelijk te verwerken. Verwerking kan zowel met een roller als met een verfspuit. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld grotere oppervlakken. De muurverf dekt ook prima op o.a. glasvlies en glasweefsel behang. De dekking hierop is perfect!

Sigmatex Superlatex varianten


Deze hoogwaardige muurverf heeft verschillende afwerkingen. Welke muurverf je ook kiest, je bent gegarandeerd van een strak eindresultaat.

Het onderscheid worden gemaakt in de glansgraad. De volgende glansgraden zijn beschikbaar:

Sigmatex Superlatex Matt

Matte afwerking

Bestel hier >

Sigmatex Superlatex Satin

Zijdeglans afwerking

Sigmatex Superlatex satin

Bestel hier >

Sigmatex Superlatex Semi-Gloss

Half-glans afwerking

Sigmatex Superlatex Semi Gloss

Bestel hier >

In alle kleuren leverbaar


De varianten van Sigmatex Superlatex zijn in nagenoeg alle kleuren te mengen. Dat is redelijk uniek, want er zijn verfmerken waarbij het niet mogelijk is om alle kleuren te kiezen. Doordat Onlineverf.nl gebruikt maakt van originele mengpasta’s en gecertificeerde mengmachines, ben je gegarandeerd van de juiste kleur!

Rendement


Doordat de Sigmatex Superlatex muurverf goed dekkende is, kun je een hoog rendement behalen. Afhankelijk van de voorbehandeling en situatie kun je een rendement behalen van 7-10 m²/liter.

De juiste onderlaag


Het is belangrijk dat je de juiste voorbereiding treft alvorens je Sigmatex Superlatex aanbrengt op de muur of het plafond. Bij een nieuwe en/of nieuw gestucte muur/plafond is het belangrijk dat je het oppervlak voorstrijkt/fixeert.

Wil je een transparante voorstrijk? Kies dan voor Sigmafix Universal. Hiermee wordt de zuigende werking van het oppervlak opgeheven en krijg je een egaal resultaat.

Liever een dekkende voorstrijk? Neem dan de Sigma Wallprim. Dit is een dekkende muurvoorstrijk, waardoor je met 1 laag minder muurverf af kunt. Ideaal dus!

Sigma bij Onlineverf.nl


Bij Onlineverf werken we nauw met Sigma samen. Wij kunnen door grote afname de verf tegen super scherpe prijzen aanbieden. Vandaag besteld is morgen in huis! Meer soorten Sigma verf? Bekijk hieronder ons volledige assortiment.

Totale collectie >  Sigma muurverf >  Sigma SU2 >