Onlineverf.nl

Sigma S2U


 

Sigma S2U staat voor het lakkenprogramma van het merk Sigma Coatings. Wanneer je ‘’S2U’’ ziet staan op een verfblik van Sigma, dan weet je dat je goede verf hebt!
Deze lakken zijn namelijk allemaal extreem kras- en slijtvast, makkelijk verwerkbaar en garanderen de hoogste kwaliteit.

De S2U lakken kunnen zowel dekkend als transparant zijn. Daarnaast kunnen de producten van de Sigma S2U lijn zowel een aflak als een grondverf/primer zijn. Daarnaast zitten er binnen dit programma zowel watergedragen als terpentinegedragen lakken.

Sigma S2U Allure Gloss

de beste hoogglanslak voor buiten op terpentinebasis

Sigma S2U Allure Gloss

Bestel nu > 

Sigma S2U Nova Satin

de keiharde watergedragen zijdeglanslak voor binnen

Sigma S2U Nova Satin

Bestel nu >

Sigma S2U Satin

de zijdeglans lak voor buiten op terpentinebasis die niet snel vergeelt

Sigma S2U Satin

Bestel nu >

Sigma S2U: lak voor binnen en buiten


Naast bovenstaande producten zijn er uiteraard nog tal van andere producten die tot de S2U lijn van Sigma behoren. Wat belangrijk is om te onthouden is het volgende: kies je voor een product uit de Sigma S2U serie, dan heb je gegarandeerd een kwaliteitsproduct in handen. De watergedragen lakken van de Sigma S2U serie zijn te herkennen aan de toevoeging van het woord ‘’Nova’’, wat voor waterbasis staat. Zo is bijvoorbeeld de Sigma S2U Nova Gloss een hoogglans lak voor binnen op waterbasis. De Sigma S2U Nova producten zijn te verkrijgen in de glansgraden: Mat, Satin, Semi-gloss en Gloss. Deze lakken zijn allemaal huidvetresistent en zeer kras- en slijtvast. Daardoor zijn deze lakken zeer bestand tegen beschadigingen. Dit is mogelijk gemaakt door de zogenaamde LTA+ technologie.

Meer S2U Nova >

Innovaties

Sigma is als grootste verfmerk van Nederland continue aan het innoveren. Zo heeft het merk binnen de S2U lijn onlangs een traplak ontwikkeld met anti-slip werking. Dit is de Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin. Door de microvezels in de lak kan een anti-slip werking gegarandeerd worden, zonder dat dit afbreuk doet aan het eindresultaat. De ‘’korrels’’ voor de anti-slip zijn dus niet zichtbaar.

De blanke lakken van de S2U serie

Bovenstaande gaat met name om de dekkende varianten van de Sigma S2U producten. Binnen de S2U lijn zijn er ook transparante lakken. Deze lakken zijn onderverdeeld voor binnen als buiten. De transparante lakken bestaan uit blanke lakken en beitsen. De kwaliteit van de Sigma S2U transparante producten zijn van het hoogste niveau en geschikt voor hoge duurzaamheid. De producten zijn bijvoorbeeld geschikt voor het behandelen van meubels, trappen, kozijnen en tuinhout. Er zijn nogal van varianties, dus voor een goed advies raden we aan om even te bellen met Onlineverf.nl

Bekijk hier de producten > 

Meer Sigma


Het Sigma assortiment houdt niet op bij alleen de S2U lijn. Onlineverf.nl is partner van Sigma en beschikt daarom over het volledige assortiment tegen een scherpe prijs. Dus ook de muurverf als Sigmatex, Sigmapearl en de S2U lakken zoals hierboven vermeld.

Complete Sigma assortiment >