Onlineverf.nl

Sigma S2U Gloss nu bestellen vanaf €41,95!


Sigma S2U Gloss is een uitstekende hoogglans lakverf voor de behandeling van houtwerk. Het product is weerbestendig en zeer duurzaam, zodat de hoge glansgraad lang blijft behouden. Sigma S2U Gloss dekt goed en droogt snel. De droge verffilm is kras- en slijtvast en gemakkelijk reinigbaar.

Dus als u zoekt naar een kwalitatief hoogstaand product om optimaal verfresultaat te behalen, kies dan voor Sigma S2U Gloss! U kunt Sigma S2U Gloss in alle mogelijke kleuren bestellen. Onlineverf.nl verkoopt blikken van 1 liter en 2,5 liter. Onze Sigma verf voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is van Nederlands fabricaat.

Sigma S2U Gloss

Onlineverf.nl

Voordelen van Sigma S2U Gloss:                                      

  • Hoge kleur- en glansduurzaamheid
  • Verwerkbaar vanaf 0°C
  • Optimale glans en glansbehoud
  • Goed reinigbaar
  • Hoge dekkracht
  • Geschikt voor 4-seizoenen onderhoud

Toepassing Het voor- en aflakken van geveltimmerwerk. Voor afschilderen van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf op terpentinebasis.

Bestel Sigma S2U Gloss simpel en snel bij Onlineverf.nl

U besteld Sigma S2U Gloss altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Ook heeft Onlineverf.nl een outlet en speciale aanbiedingen voor u. Zo kunt u op een voordelige manier gebruik maken van hoogwaardige producten.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

Klik hier om Sigma S2U Gloss te bestellen!