Onlineverf.nl

Sigma S2U Allure


Verf van het hoogst haalbare niveau. Wil je graag 10 jaar lang geen onderhoud hoeven plegen aan jouw huis? Kies dan voor een van de lakken uit de Sigma S2U Allure lijn. De producten uit de Sigma S2U Allure lijn zijn stuk voor stuk van wereldklasse. Je bent hiermee, mits je de verf op de juiste manier aanbrengt, gegarandeerd van het beste verfsysteem dat er momenteel is.

Belangrijkste kenmerken van de Sigma S2U Allure lijn

 • Gemakkelijk verwerkbaar van 0°C tot 30°C.
 • Extreme bescherming dankzij DGS
 • Bij uitstek geschikt voor 4-seizoenen onderhoud.
 • 10 jaar ‘schildervrij’ garantie mogelijk.
 • 51% biobased product conform ASTM D6866.
 • Soepele verwerking, eenvoudig op de juiste laagdikte aan te brengen.
 • Hoge weervastheid, ook in kustgebieden.
 • Duurzame elasticiteit.
 • Kras- en slijtvast.
 • Hoge dekkracht
 • Uitstekende glans en glansbehoud

De Sigma S2U Allure lijn is het paradepaard van Sigma Coatings. De producten uit deze serie kenmerken zich doordat ze gemakkelijk te verwerken zijn bij verschillende temperaturen. Dat maakt het product geschikt om hem het hele jaar te gebruiken. Door het op de juiste manier aanbrengen van het verfsysteem kan er een schildervrije onderhoudstermijn van 10 jaar worden behaald. 10 jaar! Dat is redelijk uniek, maar wel mogelijk.

Een voorwaarde hiervoor is dat de verwerking wordt toegepast zoals door Sigma is geadviseerd. Dat betekent o.a. het gebruik van de juiste primer, de Sigma S2U Allure Primer. De producten van de Allure lijn zijn milieuvriendelijker gemaakt en voldoende aan de hoogste eisen.

Onze ervaring en de ervaring van onze klanten zijn dat de verf lekker makkelijk te verwerken is en goed dekt. Daarnaast wordt de verf geprezen door het hoge glansgehalte en het feit dat de laklaag kras- en slijtvast is. Een ander bijkomend voordeel is de elasticiteit van de verf, waardoor de laklaag niet snel van knappen of scheuren.


De producten uit de Sigma S2U Allure lijn


Zoals hierboven genoemd zijn er verschillende varianten van het product. Het onderscheid worden gemaakt in de glansgraad. De volgende glansgraden zijn beschikbaar:

Sigma S2U Allure Gloss

Sigma S2U Allure Gloss

Hoogglans afwerking

Bekijk product >  

Sigma s2u allure satin

Sigma S2U Allure Satin

Zijdeglans afwerking

Bekijk product > 

Sigma S2U Allure Primer

Sigma S2U Allure Primer

Grondverf voor de lakken

Bekijk product >

In de theorie is het zo dat hoe hoger de glansgraad, hoe sterker de lak. Dat betekent de Sigma S2U Allure Gloss sterker is dan de zijdeglans variant. Echter heeft Sigma het voor elkaar gekregen om de Sigma S2U Allure Satin, de zijdeglans variant, net zo sterk te krijgen als de hoogglans variant.

 

Het oersterke DGS® (Dual Guard System)


Sigma heeft het Dual Guard System ontwikkeld en heeft daarmee een hoogstandje! Deze technologie zorgt er namelijk voor dat de laklaag sterker blijft door de jaren heen.

De belangrijkste ingrediënten van verf zijn bindmiddel en pigmenten. Deze twee zorgen samen voor de duurzaamheid, kleur en glans. Door de invloed van het weer en uv-licht breekt het bindmiddel in de verf helaas langzaam af.

Het Dual Guard System weet dit te voorkomen. Dual Guard System is een extra bindmiddel dat het hoofdbindmiddel beschermt. Dat verbeterd de duurzaamheid en de glans tot wel 50%!

 

10 jaar schildervrij garantie*


Sigma kan middels het S2U Allure systeem garantie bieden op 10 jaar schildervrij onderhoud. Echter zitten hier enkele voorwaarden aan om dit te garanderen. Zo moet het houtwerk van goede kwaliteit zijn, mag het bestaande schilderwerk en niet langer dan 25 jaar opzitten en moeten de houtverbindingen aaneengesloten zijn. Daarnaast is er een maximaal aan de laagdikte, moet de eventuele beglazing in orde zijn en mogen er geen verborgen gebreken zijn. De objecten in de kustgebieden zijn helaas uitgesloten van deze garantie.

Wil je meer informatie over ‘’10 jaar schildervrij’’, neem dan contact op met de klantenservice van Onlineverf.nl


Meer weten over Sigma?


Lees meer over de kenmerken van Sigma Muurverf en Sigma lakverf.

 Direct bestellen >  

Top 5 Sigma producten: