Onlineverf.nl

Scanbehang

Scanbehang , ook wel bekend als glasvezelbehang, is een populaire vorm van behang. Bij Online Verf kun je terecht voor een ruim aanbod van dit soort behang. Het is geschikt voor nieuwbouwmuren, maar ook zeer geschikt voor slechte muren. Met dit strakke behang kunnen barsten, scheuren en gehele muren versterkt worden. Het biedt daarnaast nog meer voordelen: het is stootvast, krimpvrij, brandveilig, naadloos en goedkoop. Het is uitermate geschikt voor op pleister- en stucwerk, gipsplaten, houten platen, beton en steenachtige ondergronden. Vooral in nieuwbouw woningen wordt het vaak gebruikt als alternatief voor stucwerk. Het behang is namelijk scheur overbruggend en kan daarmee oneffenheden en beschadigingen in de muur prima bedekken. Het beste scanbehang koop je bij Onlineverf.nl.

Jouw voordelen bij Online Verf

Scanbehang kopen bij Online Verf biedt jou de volgende voordelen:

 • Snelle levering
 • Voordeligste verf webshop
 • Gratis online advies
 • Achteraf betalen

Klantenservice


Waarom Onlineverf?

 • Gratis verzending
  Gratis geleverd met PostNL*
 • Voordeligste verf webshop
  Bekende merken tot 40% goedkoper!
 • Gratis online advies
  30 jaar ervaring in het assortiment
 • Achteraf betalen
  Bij ons kun je ook achteraf betalen!

Scanbehang kopen bij Online Verf

Scanbehang is een bijzonder soort behang met heel wat voordelen. Zo is het namelijk mogelijk om dit behang in meerdere verschillende structuren bij ons te krijgen. Door het gebruikte materiaal is scan behang ook zeer geschikt om over te schilderen. Zo kunt je jouw structuur in elke kleur die je maar wilt op de muur toveren. Een belangrijk kenmerk is dat het materiaal zo sterk is. Qua afwerking zou je het een beetje kunnen vergelijken met stucwerk, dat ook op een ondermuur wordt aangebracht om scheuren en andere oneffenheden weg te halen. Maar het behang helpt ook om scheuren te voorkomen. De toplaag van scanbehang bestaat namelijk uit vinyl, met daaronder een laag geperste geweven glasvezeldraden. Deze opbouw zorgt ervoor dat het behang sterk is en dus jouw zwakke muur goed kan verstevigen.

Ik koop mijn scanbehang bij de specialist

Bij ons kun je terecht voor het mooiste assortiment scanbehang (glasvezelbehang). Door onze eigen rechtstreekse import kunnen wij de kwaliteit hoog houden en de prijzen laag houden. Nergens anders krijg je dit behang goedkoper. En wil je meer advies over het behangmateriaal? Dat kan! Wij lopen voorop in de ontwikkelingen die er zijn binnen ons vakgebied en kunnen met de beste soorten en oplossingen leveren.

Bekijk alle Scanbehang

Top 5 gekozen Scanbehang