Onlineverf.nl

Professionele verf

Professionele verf koop je bij Onlineverf.nl. Als je gaat voor het beste resultaat, adviseren wij om voor verf van professionele kwaliteit te kiezen. De reden? Het is namelijk verf waarmee de vakman ook werkt. En gelukkig hoeft goede verf niet duur te doen. Als je kiest voor professionele lakverf of muurverf van goede kwaliteit, ben je op langere termijn goedkoper uit en heb je het allerbeste resultaat. De verfspecialisten van Online Verf kunnen jullie uitgebreid adviseren over de verschillende soorten vakverf en de specifieke kwaliteiten die ze hebben. Bij ons kun je terecht voor vakkundige verf voor in de slaapkamer, woonkamer, buitenmuren of de kozijnen van jouw woning. Ons assortiment bestaat uit topmerken van onder meer Sikkens, Sigma en Wijzonol. Wacht dus niet langer en bestel jouw professionele verf bij Onlineverf.nl.

Jouw voordelen bij Online Verf

Professionele verf kopen bij Online Verf biedt jou de volgende voordelen:

 • Snelle levering
 • Voordeligste verf webshop
 • Gratis online advies
 • Achteraf betalen

Klantenservice


Waarom Onlineverf?

 • Gratis verzending
  Gratis geleverd met PostNL*
 • Voordeligste verf webshop
  Bekende merken tot 40% goedkoper!
 • Gratis online advies
  30 jaar ervaring in het assortiment
 • Achteraf betalen
  Bij ons kun je ook achteraf betalen!

Professionele verf kopen bij Onlineverf.nl

Schilderwerk pak je goed en vakkundig aan met professionele verf. Onlineverf.nl verkoopt professionele verf van de beste merken. Het assortiment bestaat uit onder andere uit Sigma, Sikkens, Boonstoppel, Wijzonol, Alabastine, Avis en onze professionele huisselectie. Vraag het de professional, en ook hij of zij zal aangeven te kiezen voor deze merken. Dit doen ze vanwege de duurzaamheid, de enorme kleurkeuze en het gebruiksgemak. Wij hebben een breed assortiment verf die 45% goedkoper is dan in de winkel. Je bestelt de verf simpel en snel in de webshop. Ook bestel je online verf, gereedschappen en overige benodigdheden bij Onlineverf.nl. Heb je specifieke wensen, of kun je een product niet vinden, neem dan alstublieft contact met ons op. De medewerkers van Onlineverf.nl zullen je helpen het juiste product te vinden.

Ik koop mijn professionele verf bij de specialist

Bij ons vind je het mooiste assortiment verf van de meest professionele merken. Door de eigen rechtstreekse inkoop kunnen wij de kwaliteit hoog houden en de prijzen laag houden. Nergens anders krijg je verf en primers goedkoper. Wil je meer advies over de mogelijkheden? Dat kan! Wij lopen voorop in de ontwikkelingen die er zijn binnen ons vakgebied en kunnen met de beste soorten en oplossingen leveren.

Bekijk alle professionele verf