Sikkens Grondverf kopen?

De grondverven van Sikkens zijn geschikt voor het gronden en overgronden van verschillende soorten oppervlak. De meest voorkomende grondverf is grondverf voor hout. Daarnaast zijn er ook primers van Sikkens die geschikt zijn voor metaal en kunststof. De grondverven die hieronder staan kunnen zowel op waterbasis als op terpentine basis zijn. 

  • Sikkens Buitenverf bundel

    Sikkens Buitenverf bundel

    • Grondverf, aflak en kwast in 1 set!
    • Tot 10 jaar onderhoudsvrij
    • Hoogglans afwerking voor buiten

Sikkens grondverf buiten

De grondverven van Sikkens voor buiten zijn makkelijk te verwerken. Het is dus ook heel goed zelf te doen! In ons assortiment hebben we enkele bekende grondverven van Sikkens zoals de Rubbol Primer en Rubbol Primer Extra. Stuk voor stuk primers die van hoge kwaliteit zijn en de perfecte basislaag vormen voor jouw schilderwerk. Een goed schilderresultaat komt namelijk door een goede primer, een perfect aflak en de juiste applicatie. Dat betekent de juiste manier van voorbereiden, verwerken en aanbrengen. 

Sikkens grondverf binnen 

Ook voor binnen heeft Sikkens verschillende grondverven. Enkele bekende grondverven voor binnen zijn de Rubbol BL Primer en de Rubbol BL Rezisto Primer. Deze grondverven zijn lekker makkelijk aan te brengen. Het voordeel van grondverf van Sikkens voor binnen is dat deze grondverf niet vergeelt. Ze zorgen voor een perfecte basislaag die zorgt dat de aflak goed hecht op de ondergrond. De grondverven van Sikkens voor binnen zijn bijna allemaal op waterbasis. 

Sikkens grondverf voor hout

Een grondverf wordt ook wel een primer genoemd. Feitelijk komt dit op hetzelfde neer. De grondverven van Sikkens zijn bijna allemaal gemaakt voor het gronden van hout. Je kunt de primer eigenlijk op ieder soort hout toepassen. Of het nu vuren, grenen of eiken hout is, het kan allemaal met deze grondverven. Heb je last van hout dat snel bloedt, zoals Merbau? Dan adviseren wij om de Sikkens Rubbol BL Isoprimer te gebruiken. Deze watergedragen primer voor binnen zorgt ervoor dat de bloeden stopt. Dit gebeurd door het hout te isoleren, waardoor doorbloeding geen kans meer krijgt. 


Sikkens Sikkens Grondverf
Sikkens Alphacryl Sikkens Muurverf
Sikkens Alphatex Sikkens Rezisto
Sikkens Binnenlak Sikkens Rubbol
Sikkens Buitenlak Sikkens Verf Aanbieding
Sikkens Cetol