Sigma Muurverf kopen

Zoek je kwalitatief hoogwaardige muurverf? Kies dan voor muurverf van Sigma. Hiermee ben je verzekerd van een duurzaam en goed resultaat. Sigma heeft een uitgebreid assortiment aan muurverf. Muurverf moet tegenwoordig aan hoge eisen voldoen, Sigma voldoet aan al die eisen en zorgt voor een prachtig eindresultaat.

 • Sigma StainAway Matt

  Sigma StainAway Matt

  • Isoleert vlekken dankzij Stain Blocking Technology
  • Kan gebruikt worden bij vocht-, roet- en nicotineaanslag
  • Schrobklasse 1

Kenmerken Sigma muurverf

Voor het schilderen van je binnenmuren zijn er verschillende typen muurverf, ieder met zijn eigen kenmerken. Per situatie is het belangrijk om te bekijken welke muurverf bij je past. Dit kan per muur heel verschillend zijn. Een aantal belangrijke kenmerken van een goede muurverf zijn:

 • De schrobklasse, hoe afneembaar de verf is

 • De dekkingsklasse, hoe goed de muurverf dekt

 • De verwerkbaarheid

 • De kleurechtheid, het mag niet vergelen

 • Spuitbaar met een verfspuit

 • Waterdamp doorlaatbaarheid

 • Luchtzuiverend

Welke Sigma muurverf heb ik nodig?

Voor je begint met schilderen kies je de juiste verf. Er zit verschil tussen binnenmuurverf en buitenmuurverf. Zo is de Fungi Matt een goed dekkende verf die bestand is tegen schimmel en die niet vergeelt, perfect voor badkamers en andere vochtige ruimtes. Daarnaast zijn er ook veel verschillende soorten glansgraden. Kies uit verschillende soorten glanzende afwerking van mat tot zijdeglans.

StainAway Mat is perfect voor zwaar verontreinigde muren en kan gebruikt worden bij nicotine- en vochtaanslag. Of kies voor Sigma Air Pure Supermatt, deze verf zuivert de lucht en zorgt voor een beter binnenklimaat. Weet je niet welke verf past bij jouw muur en situatie? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Sigma muurverf voor binnen

Voor het verven van je binnenmuren heb je een goede en kwalitatief hoogwaardige verf nodig.

De bekende Sigmatex Superlatex Matt en Sigmapearl Clean Matt van Sigma zijn daarvoor zeer geschikt. In 90% van de gevallen voldoet één van deze verven aan jouw wensen. Deze muurverven zijn te gebruiken voor wanden en plafonds, waarbij de Clean Matt goed afneembaar is. Deze wordt daarom ook aangeraden voor intensief gebruikte ruimtes zoals de keuken en de gang.

Voor een muurverf op budget raden wij de DGL Matt aan. Let wel: de 10 liter emmer is enkel in lichte kleuren te bestellen.

Sigma muurverf voor buiten

Wil jij je buitenmuren gaan schilderen dan heb je andere verf nodig dan voor binnen. Een goede buitenmuurverf is bestand tegen allerlei weersinvloeden en is ijzersterk. Kies je verf passend bij jouw wensen en situatie. Zoals de Sigmatex Superlatex, deze is geschikt voor zowel binnen als buiten, is ijzersterk en dekt goed. De Sigma Facade Topcoat Matt is een buitenmuurverf die zeer geschikt is voor gevels, hij dekt goed en heeft een ventilerend karakter.

Sigma muurverf kleuren

Wij krijgen vaak de vraag in welke kleur Sigma muurverf gemengd kan worden. En het antwoord is heel simpel: Vrijwel alle Sigma kleuren! Naast Sigma kleuren mengen wij ook standaard RAL kleuren voor je, zoals de populaire RAL 9010, tot een kleur van Flexa of Sikkens. Geef bij het bestellen aan welke kleur je wilt hebben. Wij mengen graag de kleur muurverf of lakverf die jij wilt!

De Nederlandse Sigma verf heeft een prominente rol binnen ons assortiment. Doordat wij dagelijks veel Sigma verf verwerken, zijn wij in staat deze verf voor een goede prijs aan te bieden. Uniek binnen ons assortiment is, dat wij vrijwel alle Sigma verf op voorraad hebben. Levering binnen één werkdag is dus vrijwel altijd mogelijk. Dat is het voordeel van het online Sigma verf bestellen bij Onlineverf.nl.

Welke Sigma Muurverf is geschikt voor jou?

Weet je niet zeker wat de juiste Sigma Muurverf is voor jouw schilderklus? Er zijn verschillende soorten Sigma muurverven dus we snappen als je niet helemaal weet welke muurverf nou voor jou geschikt is. Om jou hierbij wat meer te helpen hebben wij een overzicht gemaakt met de Sigma muurverven en hun eigenschappen op een rijtje. Bekijk de Sigma Muurverf Keuzehulp!


Sigma Sigma S2U Allure
Sigma Binnenlak Sigma S2U Nova
Sigma Buitenlak Sigma Schakelverf
Sigma Facade Sigma Torno
Sigma Grondverf Sigma Traplak
Sigma Multiprimer Sigmapearl
Sigma Muurverf Sigmatex Superlatex
Sigma Verf Aanbieding Sigmavar
Sigma S2U