Sigma Buitenlak bestellen

Kies je voor buitenlak van Sigma? Dan ben je verzekerd van een goede verf die lang mee gaat. De lakken zijn van hoog niveau en zorgen ervoor dat jouw hout, metaal of kunststof goed beschermd blijft. De lakken zijn goed afneembaar en sommige lakken bieden tot wel 10 jaar schildervrij garantie! 

 • Sigmetal Zinccoat Satin 3 in 1

  Sigmetal Zinccoat 3in1 Satin

  • Één-pot-systeem
  • gronden en aflakken met 1 product
  • Roestwerend
  • Overschilderbaar met alkydharsproducten en watergedragen verven

Sigma lak voor buiten

De Sigma buitenlakken zijn van de beste kwaliteit en beschermen het oppervlak perfect. Alle lakken zijn bestand tegen de weersinvloeden waarmee je buitenshuis te maken hebt. Zo beschermen de lakken tegen UV-licht, maar ook tegen regen en sneeuw. Door de invloeden van de seizoenen kunnen er grote temperatuurverschillen optreden. Het is dan belangrijk dat de Sigma lakverf de invloeden opvangt. Gelukkig zijn alle lakken in staat dit te doen. Zo worden scheuren en andere beschadigingen voorkomen en kun je blijven genieten van een mooie glans. 

Beste Sigma buitenlakken

Wat zijn nu de beste lakken voor buiten van Sigma? Er zijn namelijk veel verschillende lakken. Zo heb je lakken in verschillende glansgraden, zoals hoogglans, halfglans of zijdeglans. Daarnaast zit er verschil in de kwaliteit van de lakken. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende Sigma buitenlakken.

Sigma S2U

Dit zijn de meest gangbare Sigma buitenlakken die verkrijgbaar zijn in meerdere glansgraden. Zo heb je de S2U Gloss, de hoogglans variant. De zijdeglans variant, de S2U Satin en de halfglans variant, de S2U Semi Gloss

Sigma S2U Allure

De Allure lijn van Sigma staat voor de hoogste kwaliteit van alle buitenlakken. Met deze lakken kun je tot wel 10 jaar onderhoudsvrij zijn. Belangrijk is dat je wel de juiste primer gebruikt en de verf op de juiste manier aanbrengt. 

Sigma Torno

Dit is de watergedragen buitenlak van Sigma. Alle andere buitenlakken zijn op basis van terpentine. De Torno lakken zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld Rockpanel en Canaxel. 


Sigma Sigma S2U Allure
Sigma Binnenlak Sigma S2U Nova
Sigma Buitenlak Sigma Schakelverf
Sigma Facade Sigma Torno
Sigma Grondverf Sigma Traplak
Sigma Multiprimer Sigmapearl
Sigma Muurverf Sigmatex Superlatex
Sigma Verf Aanbieding Sigmavar
Sigma S2U