Hermadix kopen?

 Een merk voor al jouw houtsoorten: Hermadix! Of je kozijnen, steigerhouten tuinmeubelen, je houten terrasoverkapping of je blokhut van geïmpregneerd hout wilt schilderen, het kan allemaal met de beits en lak van Hermadix. Waarom kies je Hermadix? De verf droogt snel op. En er zijn veel meer voordelen.

 • Hermadix Temperzon

  Hermadix Temperzon

  • Zonwerende verf
  • Witte laag beschermt tegen felle zon
  • Tast de ondergrond niet aan

Voordelen Hermadix beits

 • Het assortiment van Hermadix is voor binnen en buiten verfklussen
 • Hermadix beits is makkelijk te verwerken
 • Beits, lak en olie van Hermadix laat geen strepen achter
 • Hermadix beitsproducten hebben een lange levensduur
 • Tijdens en na het schilderen geen nare verflucht

Bovendien zijn de lakken, beits en olie van Hermadix duurzaam en milieuvriendelijk.

Hermadix voor vloeren en meubelen

Het assortiment binnenverf is geschikt voor meubelen, trappen en vloeren, zoals hoogwaardige meubellak en parketlak in diverse kleuren. Met een Hermadix meubelolie of meubellak bescherm je jouw houten meubelen of geef je ze een nieuw leven met een trendy kleur. Bescherm jouw houten vloer met de parketlak voor binnen, en voorzie jouw zacht- of hardhout vloer van grenen, eiken of teak tegen het dagelijkse gebruik. Parketlak van Hermadix is waterverdunbaar en uiterst slijt- en stootvast.  

Hermadix – sinds 1945 innovatief, hoogwaardig en duurzaam

Hermadix bestaat al sinds 1945, dit zie je terug in het brede assortiment aan verf, de innovatieve technieken, milieuvriendelijke verf en nieuwe grondstoffen die door Hermadix aangeboden worden. Men ontwikkelt en produceert in eigen huis A-merk beits, lakken en olie voor buiten en binnen houtwerk.

Het mooiste schilderresultaat met Hermadix

Alle verfproducten zijn door Hermadix zo ontwikkeld, dat je ze makkelijk verwerkt en geniet van een strak resultaat zonder strepen en zonder verflucht. Je hebt geen speciaal gereedschap nodig om de verf goed te verwerken. En natuurlijk ben je met Hermadix verf verzekerd van jaren plezier en een uitstekende bescherming van je houtwerk, buiten of binnen.

Waarmee breng ik Hermadix aan?

Het aanschaffen van goede verf is de basis van een goed resultaat. Op de Hermadix pagina ben je aan het goede adres! Echter bepaalt de kwaliteit van de kwast en de roller ook voor een groot deel het eindresultaat. Daarnaast zijn de kosten van de kwast en roller slechts een kleine investering t.o.v. de lak of beits. Daarom willen wij benadrukken dat het erg belangrijk en bepalend is welke roller of kwast je kiest. Bekijk hier ons volledige assortiment verfbenodigdheden.