Flexa kopen?

Flexa verf is bij veel mensen bekend. Dit merk is gericht op de doe-het-zelver. Flexa heeft zowel Flexa muurverf als lak in het assortiment. Heb jij jouw kleur muurverf of lak al uitgezocht? Of dat nou Early Dew, Urban Taupe of RAL 9010 is, vrijwel elke kleur kan gemengd worden in Flexa. Hieronder zie je ons assortiment Flexa verf, waaronder Flexa PureStrak in de Lak en Flexa Creations.

 • Flexa Pure Grondlak 1 liter

  Flexa Pure Grondlak

  • Voor binnen en buiten
  • Uitstekende hechting
  • Goed vullend en vochtregulerend
 • Flexa Creations Grondlak

  Flexa Creations Grondlak

  • Watergedragen
  • Goed schuurbaar
  • Goede dekking
  • Goede hechting
  • Sneldrogend
 • Flexa Pure Voorstrijk

  Flexa Pure Voorstrijk

  • Verhoogt dekkracht
  • Uitstekende hechting
  • Optimaliseert diepe intense kleuren

Flexa kleuren: bekend bij iedereen

Dit verfmerk is met name bekend uit de bouwmarkt. Als je een gemiddelde bouwmarkt inloopt, kun je dit verfmerk niet missen. Echter is het merk ook bekend van de vele kleuren. Naast de bekende kleuren zoals RAL 9010 en RAL 9001 kun je ook andere 'Flexa kleuren' bestellen. Zo heeft het merk ieder jaar ”De kleur van het jaar”. Deze kleur wordt gekozen door de kleurexperts van het merk en is gebaseerd op de nieuwste trends. Enkele bekende kleuren zijn Brave Ground, Early Dew, Urban Taupe, Spiced Honey, Denim Drift en Heart Wood.

Hoe vind je jouw Flexa kleur?

Wil jij een trendkleur op de muren van jouw kamer verven maar twijfel je of het echt mooi wordt? Want ja, Brave Ground is de kleur van het jaar 2021, maar past deze aardse tint wel bij je interieur? Soms geeft een voorbeeld meer duidelijkheid. Op Google zie je de mooiste interieurfoto’s met muren in Flexa kleuren, dat is al een bron van inspiratie.

Ken je de Flexa kleurentester of ColorSwiper tool?  

Op welke manieren kun je er nog meer achter komen welke Flexa kleur jouw perfecte match is? Op de Flexa website kan je jouw kleurenpalet kiezen, waarna bijpassende tinten verf in beeld komen. Met de Flexa ColorSwiper werk je al swipend toe naar jouw ideale kleurenpalet. Je doet dit gewoon op je mobiel zonder dat je van de bank af hoeft, en het is nog leuk om te doen ook!

Een andere bekende manier om vast te stellen welke van de Flexa kleuren jij het mooist vindt is de kleurentester. Je kan een kleine hoeveelheid verf op de muur aanbrengen om na het opdrogen van de muurverf te beslissen of dit jouw favoriete kleur is. Vervolgens bestel je een emmer Flexa muurverf van die favoriete kleur. 

En natuurlijk zijn er ook kleurstalen of de Flexa kleurenwaaier die jou een beter beeld van de uiteindelijke tint geven. 

Flexa muurverf en strak in de lak

Binnen het merk zijn er verschillende productgroepen. Enkele bekende productgroepen van het merk zijn: Strak in de Lak, Creations, Powerdek en Flexa Pure. Het merk is zo ingericht dat er voor iedere uitdaging een passend product is. Wat betekent dit voor jouw schilderklus?

Zo zijn er hoogglans lakken op waterbasis, de productlijn Flexa Strak in de Lak is een bekend voorbeeld. Deze lak kan je op hout, metaal en harde kunststoffen aanbrengen. Daarnaast is er ook een strak in de lak verf op terpentinebasis.

Ook bij de Flexa muurverven heb je de keuze uit verschillende soorten verf, ieder met zijn eigen specifieke samenstelling en eigenschappen. Binnen de Flexa Creations producten kies je uit een zijdematte of extra matte muurverf in vele kleuren.

Tevens heeft het merk allerlei probleemoplossers, zoals:

 • Flexa Powerdek muurverf voor de beste dekking
 • Flexa Pure krijtverf voor een authentiek effect
 • Flexa Creations grondlak voor de beste hechting van je houtlak

Flexa Pure is de sensationeel unieke verflijn

De naam van dit product zegt het al: Pure is een lijn vol authentieke en eerlijke tinten. Deze aparte muurverflijn van het merk is dan ook enkel bij gespecialiseerde (online) verfwinkels verkrijgbaar! 

Flexa Pure heeft opmerkelijke producten in het assortiment, zoals een krijtverf en een extreem matte muurverf. Zo kun je tegen een voordelige prijs kiezen voor een echt bijzondere verf.

De populairste Flexa Pure verf kleuren?

Natuurlijk laten wij je de vrije keuze als het om de mooiste muurverf voor je kamer gaat. Wij zien dat een aantal producten uit deze lijn erg populair zijn en die delen wij gewoon graag met je, uit enthousiasme, als een soort tipje van de sluier wat de bestsellers betreft. 

Een bijzonder vaak gekozen kleur uit deze lijn is Subtle Stone Pure, een neutrale tint die ergens tussen beige en crème zit en warmte en rust uitstraalt in ieder interieur.  

En nog een Pure kleur wordt verbazingwekkend vaak verkocht: Full River Pure. Wat is zo opmerkelijk? Dit is een diepe en intense kleur groen die zeker uniek is. 

Flexa Strak in de lak

Daarnaast hebben wij ook de hoogwaardige Flexa Strak in de lak verf. Deze productlijn bestaat uit hoogglans, zijdeglans en metallic lakken voor binnen. Deze binnenlakken drogen snel en zijn uiterst krasvast waardoor je lang plezier hebt van je werk. Natuurlijk begin je met een goede basis, bijvoorbeeld de Strak in de lak grondlak voor een uitstekende hechting van je lak. Combineer altijd de juiste primers en lakken met elkaar, zo bereik je het beste resultaat.