Onlineverf.nl

Wijzonol

Sorteren op

Producten per pagina: 12 24 48

Sorteren op

Producten per pagina: 12 24 48

Wijzonol verf

Wijzonol is een Nederlands merk dat al hoogwaardige verfproducten ontwikkeld en distribueert sinds 1916. Het merk is opgericht door de familie Van Wijhe en tot op de dag van vandaag onafhankelijk. Wijzonol kenmerkt zich door het traditionele vakmanschap en garandeert daarmee een hoge kwaliteit van de producten.
Wijzonol wordt gezien als het derde grootste verfmerk in Nederland, na Sigma (PPG) en Sikkens (Akzo Nobel). Het merk weet haar positie in de markt goed te behouden en ontwikkeld regelmatige innovatieve hoogstandjes. Het merk richt zich dan ook op professionele schilders en kritische DHZ-ers die schilderen in de typisch Nederlandse omstandigheden. De werknemers van het merk zijn echte vakmensen die zelf uit de schildersbranche komen, of zelfs zelf op de ladder hebben gestaan. Men weet dus goed waarover gepraat wordt. Met de producten van Wijzonol heb je dus gegarandeerd een kwaliteitsproduct dat voldoet aan de hoogst geldende normen.

Wijzonol lakverven

De lakverven van het merk Wijzonol worden onderverdeeld in de lakken voor binnen en buiten. De buitenlakken zijn het meest bekend en worden gelabeld onder de naam ‘’LBH’’. De lakken uit deze serie zijn van de hoogst haalbare kwaliteit en bieden, afhankelijk van het product, tot 10 jaar onderhoudsvrij resultaat. Het paradepaardje van het merk is de Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak. Dit is een buitenlak die het gehele jaar door te verwerken is en tot wel 10 jaar schildervrij biedt. De verf kenmerkt zich door de uitstekende vloei en duurzaamheid.

Uiteraard is de Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak niet de enige goede lakverf van het merk. Alle buitenlakken die het predicaat ‘’LBH’’ dragen staan voor hoge kwaliteit, gemakkelijke verwerking en hoge mate van duurzaamheid. De lakken uit deze serie zijn in verschillende varianten te verkrijgen. Zo is er bijvoorbeeld een hoogglans, zijdeglans en half-glans uitvoerding. En is er naast de ‘’standaard’’ lak ook een systeemverf beschikbaar. En wat dacht je van het verschil in silicon of urethaan basis? Je ziet dus dat Wijzonol voor iedere situatie een goede buitenlak ter beschikking heeft.

Het lakken programma voor binnen voor binnen is wat minder uitgebreid, maar daardoor wel overzichtelijk. Er wordt onderscheid gemaakt tussen lak op waterbasis en lak op terpentinebasis. De gradaties in glansgraad gaan van hoogglans, naar zijdeglans naar mat. Het unieke aan Wijzonol is dat zij ook een matte lak op terpentinebasis hebben ontwikkeld. Daarmee is Wijzonol erg uniek! Normaal gesproken is het lastig om een matte lak op terpentinebasis te maken, omdat er in terpentine verf altijd olie zit. En aangezien olie altijd glanst…

De juiste grondverf voor een perfecte basis

Het is altijd belangrijk om een aaneengesloten verfsysteem te kiezen. Daarmee bedoelen we dat je altijd de juiste grondverf bij de betreffende lakverf moet kiezen. Andersom is dat ook het geval. Als je een aaneengesloten verfsysteem kiest, dan heb je tevens garantie vanuit de fabrikant. Dus mocht er dan iets met je verf zijn, dan heb je altijd een gegronde reden om de hulp van de fabrikant in te schakelen, mocht dat nodig zijn. Uiteraard kan je eerst bij Onlineverf.nl terecht voor vragen!

De primers/grondverf van Wijzonol zijn uiteraard van het hoogst haalbare niveau en garanderen een perfecte basis voor de eind laag. De primers van het merk zijn, afhankelijk van het type, geschikt voor iedere ondergrond. Zo is er een primer speciaal voor hout, zoals de Wijzonol LBH Grondlak HV. Maar er is ook een zogenaamde multiprimer, die ook geschikt is voor o.a. staal en kunststof, zoals de Wijzonol Uniprimer.

Muurverf van Wijzonol

Zoals ieder goed verfmerk heeft ook Wijzonol verschillende muurverven in haar assortiment.  De meest gangbare muurverf is de Wijzonol Muurverf Mat. Dit is een matte muurverf die veelal binnen wordt gebruikt. Naast deze muurverf kun je ook kiezen voor een extra reinigbare variant en een kalkmatte variant. Zo heeft Wijzonol voor de meest gangbare situaties een duurzaam product op de markt gebracht.

Een ander hoogstandje van het merk is de Wijzonol Badkamer Muurverf. Deze schimmelwerende muurverf kan gebruikt worden op plekken waar het warm en vochtig is. De badkamer is daarvoor een perfecte plek natuurlijk. Dus houdt schimmel buiten de deur met deze muurverf.