Onlineverf.nl

Trae Lyx

Sorteren op

Producten per pagina: 12 24 48

Sorteren op

Producten per pagina: 12 24 48

Trae Lyx lakken en olie bestellen

Trae Lyx heeft een breed assortiment lakken olie. De producten zijn van de hoogst haalbare kwaliteit en bieden gegarandeerd resultaat. Veel van de producten zijn geschikt om allerhande problemen op te lossen, zoals het lakken van een tafel of een vloer. Bestel Trae Lyx producten altijd met de beste service en advies, tegen scherpe prijzen en gratis verzending vanaf €50.

Assortiment

Het merk heeft een breed assortiment producten voor houtafwerking. Het assortiment wordt verdeel in lakken en olie. De lakken zijn o.a. geschikt voor het lakken van vloeren, meubels, trappen en andere houten objecten. Zo is er een basis lak voor het lakken van een meubel, maar er is ook een keiharde, twee componenten lak die geschikt is voor vloeren. Voor iedere specifieke situatie is er dus wel een oplossing.

Enkele bekende producten zijn de parketlak, meubellak, grondlak en de projectlak. Naast de lakken voor hout is er ook een finish die geschikt is voor de afwerking van wanden. Met deze producten kun je wanden beschermen tegen o.a. spatten, vuil en vet.