Onlineverf.nl

Sigma Coatings

Sorteren op

Producten per pagina: 12 24 48

Sorteren op

Producten per pagina: 12 24 48

Sigma verf bestellen?

Verf van Sigma Coatings is van hoge kwaliteit, duurzaamheid en laat zich gemakkelijk verwerken. Sigma verf bestel je bij Onlineverf.nl tegen scherpe prijzen, met gratis verzending en het beste advies! Je kunt zelfs achteraf betalen. Samenvattend: Kwaliteitsverf met het beste advies tegen een goede prijs en gratis verzending. Wie wil dat nou niet?

Sigma: Extreem goede kwaliteit

Sigma verf is van de beste kwaliteit en onderscheid zich zeker ten opzichte van andere merken. Dit verfmerk wordt zowel door consumenten als schilders geprezen. Het is inmiddels wel duidelijk dat verf van hoge kwaliteit in verhouding stukken voordeliger is van goedkopere verf. Sommige Sigma producten hebben een onderhoudstermijn van wel 10 jaar! Stel je voor: 10 jaar lang niet hoeven schilderen. Dat is toch ideaal! Gebruik bij een kwaliteitsverf wel altijd een goede kwast of roller. Dat zorgt namelijk aantoonbaar voor een veel beter en mooier resultaat.

De lakken en muurverf van Sigma

Er zijn verschillende productgroepen binnen Sigma Coatings. De meest bekende is de Sigma S2U serie. Deze productgroep omvat alle lakverven. Enkele bekenden zijn de Sigma S2U Allure Gloss en de Sigma S2U Nova Satin. De S2U serie bestaat uit terpentine- en watergedragen lakverven. De lakken zijn van de hoogste kwaliteit en hebben belangrijke eigenschappen zoals bijvoorbeeld: huidvetresistent, kras- en slijtvast en goed afneembaar.

De muurverven van Sigma zijn bekend in de markt en worden veel gebruikt door schilders, bouwbedrijven maar ook consumenten. Een veelverkochte muurverf is bijvoorbeeld de Sigmatex Superlatex en de Sigmatin DGL Mat. Beide zijn zeer gangbare muurverven die zorgen voor een duurzaam resultaat.

Sigma, de Nederlandse trots

Sigma Coatings is een van oorsprong Nederlands merk dat inmiddels is overgenomen door het Amerikaanse PPG. Daardoor kan het merk zich nog beter onderscheiden en staat innovatie voorop!

Sigma verf met korting en gratis verzending* bestellen?

Bestel je Sigma verf tegen een aantrekkelijke prijs en laat de verf gratis thuisbezorgen door PostNL boven de €50!