Onlineverf.nl

Rambo

Sorteren op

Producten per pagina: 12 24 48

Sorteren op

Producten per pagina: 12 24 48

Rambo beits

Rambo verf en beits is van goede kwaliteit en zeer geschikt voor de doe-het-zelver. De producten zijn duurzaamheid en laten zich goed verwerken. De producten bestel je bij Onlineverf.nl tegen scherpe prijzen, met gratis verzending en het beste advies! Je kunt zelfs achteraf betalen. Samenvattend: Goede producten met het beste advies tegen een goede prijs en gratis verzending. Wie wil dat nou niet?

Rambo: bescherm wat van jou is!

Het merk heeft een uitgebreid assortiment producten die voor nagenoeg iedere houtklus geschikt zijn. Zo is het merk vooral bekend van de Pantserbeits en de Pantserlak. Hiermee heb je de perfecte oplossing voor elke klus in de tuin of in het huis. zo bereik je een goed resultaat om trots op te zijn. Uiteraard kun je jarenlang genieten van jouw vakwerk!

Rambo Pantserlak- en beits

Zoals genoemd is het merk vooral bekend van de Pantserlak- en beits. Van zowel de Pantserlak als de Pantserbeits zijn er producten voor binnen en buiten. Naar de lakken en beitsen heeft het merk ook verschillende soorten olie in het assortiment. Deze zijn met name geschikt voor het bijwerken van o.a. meubels.

Rambo verf met korting en gratis verzending* bestellen?

Bestel je producten tegen een scherpe prijs en laat het gratis thuisbezorgen door PostNL boven de €50!