Onlineverf.nl

Painting the Past

Sorteren op

Producten per pagina: 12 24 48

Sorteren op

Producten per pagina: 12 24 48

Painting the Past Krijtverf

Verf van Painting the Past zorgt ervoor dat het gevoel uit het verleden weer gaat leven. Deze authentieke verf heeft meer dan 100 verschillende kleuren die ieder uniek is. De kleuren zorgen voor sfeer en beleving in de ruimte. Het mooie, krijtachtige effect zorgt voor extra sfeerbeleving. Zoek je dus naar een echt bijzonder effect en een dito kleur? Dan is Painting the Past op maat gesneden voor jou.

Painting the past kleuren

De kleuren van Painting the Past worden per kleur uigebracht op een aparte kleurkaart. Iedere kaart heeft dus ook zijn eigen sfeer en beleving. De verf is gebaseerd op de verf van vroeger, maar met de kwaliteit van nu. Zo zijn de verven goed dekkend, geurarm en gemakkelijk verwerkbaar. Daarnaast zijn alle verven overschilderbaar en tevens goed reinigbaar. Ideaal dus voor bijvoorbeeld de woon- en slaapkamer. Door de toevoeging van krijt en de pigmenten van hoge kwaliteit krijg je een hoogwaardige uitstraling die poedermat is.

De kleuren zijn geinspireerd op de reizen die Painting the Past maakt naar Engeland. Daar worden de kastelen, landgoeden, boerderijen en en landhuizen bezocht. Op basis van die inspiratie worden kleuren ontwikkeld die geheel in de stijl passen.

Muurverf

Het assortiment van Painting the Past is puur gericht op verf. Zo kent het merk muurverf, vermarkt onder de naam Matt Emulsion. Deze matte, dekkende krijtverf brengt ruimtes weer tot leven. In twee lagen heb je een bijzonder uniek effect op de muur.

Naast de muurverf heeft het merk ook lakverf onder de naam Eggshell en Matt finish. Dit zijn lakverven die perfect geschikt zijn voor houtwerk.
Tevens kent het merk verschillende ondersteunende producten zoals een wax, een sealer en een verfreiniger.