Onlineverf.nl

Koopmans

Sorteren op

Producten per pagina: 12 24 48

Sorteren op

Producten per pagina: 12 24 48

Koopmans verf

De historie van Koopmans Verf gaat al 130 jaar terug in de tijd. Wat destijds werd gezien als een ambachtelijke verfmaker, is nu uitgegroeid tot een bekende product van verf. Koopmans beschikt over een zeer moderne fabriek en onderscheid zich daarmee in Europa. De fabriek staat nog steeds in Noord-Friesland en is gelegen vlakbij het wad. Deze omgeving is heilige grond, vanwege de grondstoffen die worden gedolven. Dit is de basis van het bedrijf en dat zal het ook blijven.

Koopmans beits voor houtwerk in de tuin

Koopmans staat vooral bekend om de hoogwaardige producten die worden gebruikt voor tuinhout. Uiteraard heeft het merk nog andere productgroepen, maar hierin zijn zij echt sterk. Deze producten worden met name gebruikt voor het beschermen en verfraaien van tuinhout. Hierbij kun je denken tuinhuisjes, schutting, bielzen etc. De verf, ook wel beits genoemd, zorgt voor een langdurige bescherming  van het hout en is bestand tegen de meest voorkomende weersinvloeden.

Beits is de kern

De meest bekende en verkochte producten zijn de Koopmans Perkoleum, verkrijgbaar in hoogglans en zijdeglans en de Ecoleum. Daarnaast hebben we veel lof voor de Koopmans Monumentenbeits. Zowel de ervaring van onze klanten als onszelf is dat bovengenoemde producten bijdragen aan de duurzaamheid van het houtwerk.  

Koopmans Perkoleum bijvoorbeeld is een beits waarmee allerhande tuinhout behandeld kan worden. Zo is het geschikt voor het schilderen van tuinhuisjes, schuttingen en pergola’s. Het product is zowel in een transparante als een dekkende variant te verkrijgen.

Het product wordt geleverd in een aantal standaard kleuren. Echter is het ook mogelijk om het product op kleur te laten maken. Dat betekent dat nagenoeg iedere kleur te verkrijgen is.

Ondersteunende producten voor de tuin

Bij tuinhout is het van belang dat er naast een dekkende verf, zoals hierboven is genoemd, ook beschermingsmiddelen worden gebruikt. Koopmans speelt hier slim op in met een breed gamma aan onderhoudsartikelen en olie.

Koopmans Teakolie bijvoorbeeld is een geroemd product evenals de Koopmans Bankirai olie. Beide producten impregneren het hout, herstellen de originele kleur en voeden het hout, waardoor het beschermt is tegen vocht en vergrijzing.

Daarnaast is Koopmans Impregneerolie UV een gewild product. Deze olie beschermt het houtwerk en voorzien het van goede bescherming. Het voordeel van deze olie dat er weinig tot geen verandering wat kleur betreft optreedt.

Een bekend onderhoudsartikel bijvoorbeeld is de Koopmans Houtcleaner. Dit product kan ervoor zorgen dat de verwering in het hout verdwijnt. Daarmee behoren vale en grijze plekken tot het verleden.