Onlineverf.nl

Histor

Sorteren op

Producten per pagina: 12 24 48

Sorteren op

Producten per pagina: 12 24 48

Histor: Het bekendste verfmerk van Nederland?

Histor is één van de bekendste verfmerken van Nederland. Bijna iedereen kent wel de Histor Perfect Finish potjes, je weet wel, die kant-en-klare potjes waar de bouwmarkt mee vol staat. En wat dacht je van de Histor Monodek? Dat is die muurverf waarop staat die ie in één keer dekt. En wat te denken van de Histor Structuurverf en de Histor Clean Muurverf? Allemaal bekende producten die veel worden gekocht door de doe-het-zelver.  De producten zijn erop gericht om de klusser het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het merk richt zich ook meer op kleur, dan op echte productkwaliteit. Laten we wel wezen: Histor is een prima merk, maar zeker geen technisch hoogstandje. Maar dat hoeft ook niet. Want daar is de prijs ook naar. Voor een deel van de Nederlanders is deze verf prima. Misschien wel omdat ze ieder jaar toch weer een ander kleurtje op de muur willen.

Histor monodek gemakkelijk bestellen

Onlineverf.nl heeft een breed assortiment aan Histor producten. Naar de ”standaard” lakverf, hebben wij ook verschillende muurverven in het assortiment. De Histor Monodek bijvoorbeeld is een veel verkocht product. Voor de consument die net een beetje extra wil, is er natuurlijk de Histor Clean Muurverf. Dit is een afneembare muurverf, dus een vlekje meer of minder is geen probleem.
Je bestelt je Histor verf altijd tegen scherpe prijzen, met gratis verzending door PostNL en met een goed advies. Daarnaast kun je bij ons tot 23:59 bestellen en heb je je verf de volgende dag in huis. Als je wil kan je ook achteraf betalen. Zo kun je eerst je product even bekijken voordat je hem betaald.

Kleuren van Histor

Histor is erop gericht om altijd met verfrissende en nieuwe kleuren te komen. Het merk ziet inspiratie dan ook als belangrijkste voorwaarde voor succes. Ieder jaar brengt Histor verschillende trendkleuren uit. Deze worden dan groots uitgemeten in de bouwmarkten. De trendkleuren worden ook getoond in VTWONEN. Dit bekende blad schrijft veel over nieuwe kleuren en inspireert mensen hun woning een ander tintje te geven. Sfeer is nauw verbonden met kleur en daar speelt Histor slim op in.