Onlineverf.nl

Hammerite

Sorteren op
Sorteren op

Metaal behandel je met Hammerite

Je wilt je hekwerk gaan schilderen? Hammerite Metaallak Spuitlak! Je wilt je vergeelde radiator weer wit maken? Hammerite Radiator lak! Of wil je je garagedeur een opfrisbeurt geven? Hammerite Metaallak Direct over Roest! Zoals je ziet is er voor elke klus, waarbij metaal een rol speelt, een passend product. Het merk heeft zich gespecialiseerd in producten die zorgen voor bescherming en verfraaiing van metalen delen. Hierbij kun je denken aan hekwerk, garagedeuren, metalen trappen en tuinmeubelen. Het voordeel van deze producten is dat het zowel een grondverf als een aflak is. Hammerite producten bestel je bij Onlineverf.nl altijd met standaard gratis levering door PostNL, goede service en aantrekkelijke prijzen.

Hammerite metaallak – Iedereen kan het

Zoals hierboven genoemd zijn de producten van Hammerite een-pot-producten. Dat betekent dat de meeste producten zowel een primer als een aflak zijn. Je hebt dus maar een product nodig. Dat is handig!  Je kunt producten zoals de Hammerite Metaallak – Direct over roest – Hoogglans en de Hammerite Metaallak – Direct over roest – Hamerslag, direct over verroeste oppervlakken heen. Deze varianten zijn er in een spuitlak en in een normale lak, die aangebracht moet worden met een kwast.

Versla de roest met Hammerite!

Naast de producten waarbij je direct over roest kunt behandelen, heeft Hammerite ook verschillende primers. Deze zijn te verkrijgen in een blik en in een spuitbus. Daardoor heb je de keuze in verschillende producten. De primers zijn geschikt voor zowel verroest als niet verroeste oppervlakken. Daarnaast hebben de primers het voordeel dat ze ook roest tegen gaan.

Bestellen tegen scherpe prijzen en gratis verzending vanaf €50.

Onlineverf.nl biedt je alle gemak. Je kunt gemakkelijk bestellen via de webshop en je product wordt dan gratis thuisbezorgd door PostNL*. Daarnaast kun je ons altijd bellen voor een goed advies. Je wilt immers je klus in 1 keer goed doen.