Onlineverf.nl

Flexa

Sorteren op

Producten per pagina: 12 24 48

Sorteren op

Producten per pagina: 12 24 48

Flexa verf bestellen?

Verf van Flexa is bij veel mensen erg bekend. Deze verf is gericht op het doe-het-zelver. Flexa verf bestel je bij Onlineverf.nl tegen scherpe prijzen, met gratis verzending en het beste advies! Je kunt zelfs achteraf betalen. Samenvattend: Verf met het beste advies tegen een goede prijs en gratis verzending. Wie wil dat nou niet?

Flexa kleuren: bekend bij iedereen

Dit verfmerk is met name bekend uit de bouwmarkt. Als je een gemiddelde bouwmarkt inloopt, kun je dit merk verf niet missen. Echter is het merk ook bekend van de vele kleuren. Zo kun je naast de bekende kleuren zoals RAL 9010 en RAL 9001 ook andere kleuren bestellen. Zo heeft het merk ieder jaar ”De kleur van het jaar”. Deze kleur wordt gekozen door de kleurexperts van het merk en is gebaseerd op de nieuwste trends. Enkele bekende kleuren zijn Early Dew, Spiced Honey, Denim Drift en Heart Wood.

Flexa muurverf en lak

Binnen het merk zijn er verschillende productgroepen. Enkele bekende productgroepen van het merk zijn: Strak in de Lak, Powerdek en Pure. Het merk is zo ingericht dat er voor iedere uitdaging een passend product is. Zo zijn er lakken op waterbasis, maar ook op terpentine basis. Kun je kiezen uit verschillende soorten muurverven, ieder met hun eigen afwerking. Tevens heeft het merk allerlei probleemoplossers, zoals een betonverf.

Flexa Pure, de unieke lijn

Pure is een unieke, aparte lijn van het merk die enkel bij gespecialiseerde (online) verfwinkels verkrijgbaar zijn. Flexa Pure heeft bijzondere producten zoals een krijtverf en een extreem matte muurverf. Zo kun je tegen een voordelige prijs kiezen voor een echt bijzondere verf.

Flexa verf met korting en gratis verzending* bestellen?

Bestel je Flexa verf tegen een aantrekkelijke prijs en laat de verf gratis thuisbezorgen door PostNL boven de €50!