Onlineverf.nl

Farrow & Ball

Sorteren op

Producten per pagina: 12 24 48

Sorteren op

Producten per pagina: 12 24 48

Farrow & Ball Verf Kopen?

Verf van Farrow & Ball is bijzonder. Waarom? Omdat je met deze verf een uniek, authentiek effect krijgt dat niet te evenaren is. Zoek je verf met Engelse roots? Dan is dit merk geschikt voor jou. Je bestelt Farrow & Ball altijd met de beste service, snelle, gratis levering en je kunt zelfs achteraf betalen! Hoe makkelijk wil je het hebben? Are you in for it?

Farrow & Ball muurverf, authentieke kleuren

Het merk is bijzonder. Meeslepende kleuren, aparte afwerkingen en een echt karakter. De verschillende producten van Farrow & Ball staan voor het oude dat in stand moet blijven.

Vanaf het begin al wordt het merk ontwikkeld en  geproduceerd in Dorset, Engeland. De historie gaat terug naar 1946 waar John Farrow en Richard Ball als pioniers een imperium hebben opgebouwd. Sinds die tijd is het hard gegaan. Een uitgebreid assortiment, milieubewust werken en opschalen naar heel Europa.

F&B kleurenwaaiers en verf

Het merk heeft verschillende producten, ieder geschikt voor een speciale toepassing. Zo zijn er verschillende soorten verf zoals de Estate Emulsion en de Modern Emulsion. En wat te denken van de Dead Flat en Casein Distemper. Stuk voor stuk bijzondere verfsoorten met een echt ander effect. Met de unieke kleurenwaaier heb je alle kleuren compleet.

Farrow & Ball gemakkelijk bestellen

Bestel je verf met de beste service, gratis levering en uit een grote voorraad geleverd!