Onlineverf.nl

CetaBever

Sorteren op
Sorteren op

CetaBever: Hou’t simpel en kies voor gemak

CetaBever biedt met haar producten zoals de CetaBever Tuinbeits, CetaBever Schuttingbeits en de CetaBever Vlonder- & Terrasolie goede bescherming voor het hout in jouw tuin. De producten zijn overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. De slogan: ”Hou’t simpel” past dan ook prima bij het merk. De producten zijn gericht op de doe-het-zelver, die prima zelf een schuur, schutting of tuinhuis kan opknappen.

Een breed productaanbod

Het assortiment is logisch opgedeeld in verschillende segment. Het eerste segment is het segment Schutting. Dit omvat twee producten waarmee gemakkelijk zelf de schutting behandeld kan worden: De CetaBever Schuttingbeits Transparant de Tuinhout Sprayer.
Dan zijn de tuinmeubels aan de beurt. Omdat houten tuinmeubels een veelvoorkomend product is, heeft het merk hier verschillende oplossingen voor, zoals de CetaBever Tuinmeubelbeits, Tuinmeubelolie en de Tuinmeubelgel.
Maar ook voor het schuurtje of het tuinhuis is aan oplossing! Hier heeft met het merk twee producten, gewoon om het simpel te houden. De Tuinbeits Schuur & Tuinhuis Dekkend en de Tuinbeits Schuur & tuinhuis Transparant. Deze beschermen je houten delen tot wel 5 jaar!
Naast bovenstaande artikelen zijn er ook producten gemaakt voor bijvoorbeeld de palen in de tuin, de vlonder en het terras.

Snel in huis, dus snel aan de slag!

Als je je CetaBever producten bij Onlineverf.nl besteld, kun je ervan uitgaan dat je de producten snel in huis hebt. Voor 23:59 besteld = morgen in huis*! Daarnaast bieden wij gratis standaard levering aan met PostNL. Ideaal toch?