Let op: langere levertijd door het Corona virus | Onlineverf.nl

Let op: langere levertijd door het Corona virus

Wij vragen je onderstaande informatie goed door te lezen, alvorens contact op te nemen: 

Door het Corona virus gelden andere levertijden dan normaal. Het kan dus langer duren voor je met je klus kunt starten dan dat je van ons gewend bent. Ook kan een reactie via mail langer op zich laten wachten dan normaal. Deze levertijden zijn het gevolg van drukte bij zowel ons als bij PostNL. Houd daarom rekening met een langere levertijd. De huidige levertijd is gemiddeld 2 werkdagen. Heb je een spoedgeval? Mail ons dan met in de titel het woordje ''spoed'' deze krijgt dan voorrang. We nemen z.s.m. contact met je op. De overige mailtjes, chats, appjes en telefoontjes worden allemaal netjes beantwoord, maar wat later dan normaal. Onze excuses hiervoor. 

Wij verzoeken je, om na je bestelling deze levertijd af te wachten en voor vragen rondom levertijd geen contact met ons op te nemen. Momenteel verwerken wij vele malen meer orders dan gebruikelijk en is ons team bijna 3 keer zo groot. De tijd hebben wij hard nodig om iedere order met dezelfde hoeveelheid liefde en aandacht te verwerken. Wij vragen hiervoor jouw begrip en wensen je alvast veel klusplezier! 

*UPDATE 11-06-2020: 
Vanaf nu kun je op werkdagen tot 20:00 bestellen zodat je pakketje ook dezelfde dag nog verzonden wordt. PostNL levert momenteel weer beter, dus in de meeste gevallen zal je jouw pakketje dan ook de volgende dag in huis ontvangen. ''Vandaag besteld = morgen in huis'' wordt dan ook weer steeds waarschijnlijker. 

*UPDATE 28-05-2020: 
PostNL leveringen gaan de afgelopen dagen weer beter. Echter hebben onze leveranciers veel manco's, waardoor het kan voorkomen dat bepaalde producten tijdelijk slecht leverbaar zijn. We geven dit aan op de betreffende productpagina's en zullen je zo goed mogelijk proberen te informeren over de leverstatus. 

*UPDATE 08-05-2020: 
PostNL heeft ons vandaag bericht dat veel depots helemaal vol staan met leveringen en dat er tevens externe locaties gebruikt worden voor leveringen die niet weg kunnen. Het orderproces in de depots heeft een bepaalde capaciteit en kan niet sneller draaien dan nu. Dit zorgt er voor dat er niet gegarandeerd kan worden dat je levering daadwerkelijk geleverd wordt op het gekozen moment. Je kunt er vanuit gaan dat wij de zendingen echt op tijd de deur uit doen zonder tegen bericht. We proberen je zo goed als mogelijk is op de hoogte te houden van de actuele situatie. 

*UPDATE 04-05-2020: 
Nog steeds heeft het coronavirus de Nederlandse schilderswereld in de greep. Er wordt nog steeds enorm veel verf besteld en zorgt nog steeds voor drukte. Ook zijn er nu vrije dagen zoals bevrijdingsdag wat voor extra vertraging zorgt. Zowel in ons logistiek centrum, op de klantenservice, maar ook bij Post NL genieten zij van een vrije (welverdiende) dag. Achter de schermen blijven we natuurlijk zorgdragen om alle bestellingen op tijd de deur uit te krijgen. Ondanks alle inspanningen kan het gebeuren dat jouw bestelling 1 of hooguit 2 dagen (door de tussenliggende vrije dagen) later bezorgd wordt. Excuses voor het ongemak. 

*UPDATE 29-04-2020: 
De drukte zet onverminderd door. Alle orders worden netjes uitgeleverd en zonder tegenbericht ook op de gekozen datum. Mocht dit niet het geval zijn, wacht dan even 
1 dag af voordat je mailt naar de klantenservice. Ons team is enorm opgeschaald, maar door de extreme drukte kunnen we niet alle mailtjes direct beantwoorden. 
Hopende op je begrip. 

*UPDATE 15-04-2020: 
De coronadrukte zet nog onverminderd door. We werken met veel extra mensen dag en nacht om jouw bestelling klaar te  maken en te verzenden. Helaas heeft PostNL aangegeven donderdag avond (16-04-2020) niet alle vracht mee te kunnen nemen, omdat het logistieke systeem overvol zit. Dit houd in dat sommige bestellingen 1 dag later geleverd kunnen worden dan hierboven aangegeven. 

*UPDATE 06-04-2020: 
Bij Post NL is er door het Corona virus extreme drukte en wachtrijen ontstaan. Dat houd in dat wij niet kunnen garanderen wanneer jouw zending binnen komt. 
We kunnen tot op zekere hoogte nakijken waar jouw zending is, maar wanneer deze in een depot blijft staan of zelfs niet eens opgehaald worden door Post NL door extreme drukte, hebben wij geen zicht op wanneer deze geleverd wordt. Heb je haast met je bestelling, bedenk je dan, dat wij geen levertijd kunnen garanderen op dit moment. 

Onlineverf.nl vestiging Hengelo (Gld.): 
De fysieke winkel in Hengelo (Gld.) is gewoon geopend voor afhalen, bestellen, kleine adviezen etc. Echter hebben we een deel van onze winkel gesloten om verspreiding te voorkomen van het Corona virus. Uitgebreide kleur en behangadviezen doen we om diezelfde reden daarom tijdelijk niet, omdat we dan de 1,5 meter afstand niet kunnen garanderen. We doen er alles aan om onze collega's en klanten te beschermen, we hopen op uw begrip. 

Met kleurrijke groet, 
Team OnlineVerf.nl