Singing Sand Histor | Speciaal voor u gemengd | Onlineverf.nl

Singing Sand PPG1022-1 Histor

Ga voor een natuurlijke en tijdloze kleur met Singing Sand. Deze mooie, hoogwaardige taupe kleur maakt gebruik van de Intense Color Technology. Dat betekent dat je verzekerd bent van een diepe en intense kleur. Een kleur waar je lang van kunt genieten. Singing Sand is onderdeel van Histor ‘My Color’. Een kleurenreeks die perfect aansluit op al jouw ideeën. Deze verf is zorgt voor perfect resultaat op meerdere ondergronden, zoals pleister- en stucwerk, beton en gipsplaten. Aan de slag met de Singing Sand kleur? Het kan zijn dat het etiket niet helemaal overeenkomt met het daadwerkelijke etiket. Dit omdat wij een basis van de My Color serie mixen naar de gewenste kleur. Maar geen zorgen: het is en blijft dezelfde kwaliteitsverf!

Ga voor tijdloos met Singing Sand van Histor

De goede eigenschappen van de My Color verf en de tijdloze natuurlijke kleur van Singing Sand, maakt deze de perfecte keuze voor iedereen. Singing Sand is een taupe beige kleur. Er zijn vele soorten taupe kleuren, maar deze taupe heeft een lichtgrijze kleur met roze ondertoon. De taupe kleur zorgt voor een moderne uitstraling die altijd relevant is en blijft. Een kleur die in ieder huis tot zijn recht komt en rust creëert. Geen wonder dat taupe kleuren, zoals Singing Sand, de favoriet van velen zijn

Singing Sand is goed te gebruiken als verfkleur voor een hoofdmuur. Maar deze kleur is zeker ook goed te gebruiken als accentkleur. Natuurlijke kleuren komen altijd tot hun recht bij een taupe kleur. Daarnaast is Singing Sand ook mooi te combineren met vergrijsde groene en blauwe kleuren. Of ga juist voor iets lichters, zoals een roze kleur.