3024 Flexa Urban Taupe | Onlineverf.nl

Door de enorme drukte bij Post NL kan het zijn dat je je pakketje later geleverd krijgt dan het bezorgmoment dat je kiest. Op de avond voor de levering ontvang je van Post NL een track en trace code, zodat je weet wanneer je je bestelling kunt verwachten. Wij hopen op je begrip! Klik hier voor meer informatie

3024 Flexa Urban Taupe


Flexa urban taupe

Flexa Urban Taupe verf bestellen?

Flexa Urban Taupe is een echt gangbare kleur die in veel situaties gebruikt kan worden. Een zacht grijs/bruine kleur die past in elk interieur. Je kunt de Urban Taupe bestellen in muurverf maar ook in lakverf. Zo kun je niet alleen je muren maar ook je meubels in deze kleur verven.

Kleurcode Urban Taupe

De Urban Taupe kleurcode is 3024. Wat betekent dat? Dat betekent dat je deze Flexa kleur niet perse in een Flexa potje hoeft te kopen. Verf je liever met Sikkens of Sigma? Of wil je net iets meer of iets minder glans? Dat is allemaal mogelijk bij onlineverf. Wij mengen zonder probleem ook Urban Taupe in Sikkens of Sigma verf. Muurverf, hoogglans of zijdeglans het kan allemaal. Kies jouw gewenste verf en vul bij het bestellen de juiste kleurcode in en de verf komt jouw kant uit.

Urban Taupe muurverf

Je woonkamermuur verven? De Urban Taupe is tijdloos en past perfect in elk interieur. Of je nou van landelijk of modern houdt. Het is een perfecte basis kleur bij een fellere tint. De kleur is niet alleen geschikt voor je woonkamer maar is ook een mooie kleur voor je slaapkamer of zelfs keuken.

Bestel 3024 Urban Taupe in één van deze producten: