Onlineverf.nl

Grondverf

Grondverf is de basis van iedere verfklus. Het is van belang dat de grondlaag altijd in orde is. De verf voor deze grondlaag zorgt voor een goede vulling voor een hogere glansgraad van de eindlaag. De grond verf wordt toegepast voor onbehandelde houten ondergronden, maar ook voor metaal en kunststof (meestal heten dit primers). Het biedt vele voordelen: zo zorg het voor een goede hechting, geeft het een goede vulling voor een hogere glansraad en wordt het toegepast als eerste laag op onbehandelde ondergronden zoals hout. Bij Onlineverf.nl kun je terecht voor verschillende soorten grondverven in het assortiment. Deze zijn voor binnen- of buitengebruik. Het is immers wel afhankelijk van de ondergrond die je gaat schilderen. Je kunt bij ons terecht voor de beste grondverf van merken als Sigma, Sikkens, Flexa en Farrow & Ball

Wijzonol Grondverf AcrylJouw voordelen bij Online Verf

Grond verf kopen bij Online Verf biedt jou de volgende voordelen:

 • Snelle levering
 • Voordeligste verf webshop
 • Gratis online advies
 • Achteraf betalen

Klantenservice


Waarom Onlineverf?

 • Gratis verzending
  Gratis geleverd met PostNL*
 • Voordeligste verf webshop
  Bekende merken tot 40% goedkoper!
 • Gratis online advies
  30 jaar ervaring in het assortiment
 • Achteraf betalen
  Bij ons kun je ook achteraf betalen!

Grondverf kopen bij Onlineverf.nl

Grondverf dient dus als ondergrond voor jouw schilderwerk. Door de ondergrond op de juiste manier te behandelen, krijg je een strakker eindresultaat. Wij hebben een ruim assortiment aan grondverven en primers die zorgen voor een mooie laagdikte, een optimale bescherming en verfraaiing van het schilderwerk. Ze zorgen niet alleen voor een uitstekende hechting aan een volgende laag, maar zorgen er ook voor dat vlekken, strepen of kleurverschillen gemaskeerd worden. Verder voorkomt deze verf dat de ondergrond oplost of oxideert. Er zijn bij ons ook bepaalde soorten grond verf die uv-licht en vocht tegenhouden. Naast de grond verf en primers kun je bij ons terecht voor speciale verf om kunststof en metaal mee te verven.

Ik koop mijn grond verf bij de specialist

Bij ons kun je terecht voor het mooiste assortiment grond verf van de beste merken, zoals Wijzonol. Door onze eigen rechtstreekse inkoop kunnen wij de kwaliteit hoog houden en de prijzen laag houden. Nergens anders krijg je deze verf en primers goedkoper. En wil je meer advies over de mogelijkheden? Dat kan! Wij lopen voorop in de ontwikkelingen die er zijn binnen ons vakgebied en kunnen met de beste soorten en oplossingen leveren. Onlineverf.nl helpt je altijd verder.

Bekijk alle Grondverf