Onlineverf.nl

Grondverf

Grondverf is erg belangrijk bij je schilderklus. De juiste primer zorgt er namelijk voor dat de hechting in het verfsysteem optimaal is. Als je de verkeerde grondlaag gebruikt, dan zal je merken dat de verflagen niet goed op elkaar aansluiten. Dat kan nare gevolgen hebben. Hoe zonde is het dat je pas geschilderde verflaag los gaat? Dat wil je natuurlijk niet. Daarom kun je bij Onlineverf.nl terecht voor de beste grond verf van topmerken als Sigma, Sikkens en Albastine. Doordat wij dagelijks veel bestellingen ontvangen, kunnen wij vrijwel al het verf van dit type voor bijzonder lage prijzen inkopen. Maximale inkoopvoordeel noemen wij dat. Bijna alle soorten en merken verf hebben wij op voorraad. De beste grondverf vind en bestel je dus bij Online Verf.

grondverf

Jouw voordelen bij Online Verf

Grond verf kopen bij Online Verf biedt jou de volgende voordelen:

 • Snelle levering
 • Voordeligste verf webshop
 • Gratis online advies
 • Achteraf betalen

Klantenservice


Waarom Onlineverf?

 • Gratis verzending
  Gratis geleverd met PostNL*
 • Voordeligste verf webshop
  Bekende merken tot 40% goedkoper!
 • Gratis online advies
  30 jaar ervaring in het assortiment
 • Achteraf betalen
  Bij ons kun je ook achteraf betalen!

Grond verf kopen bij Onlineverf.nl

Wil je jouw interieur van een nieuwe lik verf of lak voorzien? Vergeet dan niet eerst een laag grond verf aan te brengen. Deze verf en primers vormen een beschermende laag tussen het materiaal en de uiteindelijke aflaklaag. Hierdoor worden oneffenheden opgevuld en hecht de aflakverf beter op het te schilderen oppervlakte. Zo komen vers bepleisterde muren, houten meubels en kozijnen nog beter uit de verf met een goede basislaag. Voor een optimaal resultaat raden wij aan minstens twee lagen grond verf aan te brengen. De grondverven die wij verkopen zijn uiteraard van de hoogste en meest professionele kwaliteit. Dit merk je niet alleen aan de dekkracht van de verf, maar ook aan het verbruik per liter. Dit ligt lager dan verf uit de bouwmarkt. Wij hebben een ruim assortiment verf die wel 50% goedkoper is dan in de winkel.

Ik koop mijn grond verf bij Online Verf

In onze online verfwinkel vind grond verf van de meest professionele merken. Door de eigen rechtstreekse inkoop kunnen wij de kwaliteit hoog en de prijzen laag houden. Nergens anders krijg je grond verf en primers goedkoper. Jouw grote voordeel is dat wij de verf vrijwel altijd dezelfde of volgende werkdag aan je kunnen leveren aan huis. Wil je meer advies over de mogelijkheden? De ervaren en gespecialiseerde medewerkers van Online verf geven je graag een persoonlijk en passend advies. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste aankoop doet.

Bekijk alle professionele verf