Onlineverf.nl

Glasvliesbehang

Glasvliesbehang koop je bij Online Verf. Wij hebben namelijk een ruim aanbod van dit soort behang. Het wordt vaak gebruikt als alternatief voor stucwerk. Het voordeel van glad glasvliesbehang is namelijk dat het een mooie, egale uitstraling heeft. Het is een goede keuze wanneer je gaat voor strakke wanden. Glasvlies is erg stootvast, gemakkelijk te snijden en naadloos aan te brengen op de wand. Het is geschikt voor op pleister- en stucwerk, gipsplaten, houten platen, beton en steenachtige ondergronden. Vooral in nieuwbouw woningen wordt het vaak gebruikt als alternatief voor stucwerk. Glasvlies behang is namelijk scheur overbruggend en kan daarmee oneffenheden en beschadigingen in de muur prima bedekken. Wil je ook een gladde wand in huis? Kies dan voor het glasvliesbehang van Onlineverf.nl.

Jouw voordelen bij Online Verf

Glasvliesbehang kopen bij Online Verf biedt jou de volgende voordelen:

 • Snelle levering
 • Voordeligste verf webshop
 • Gratis online advies
 • Achteraf betalen

Klantenservice


Waarom Onlineverf?

 • Gratis verzending
  Gratis geleverd met PostNL*
 • Voordeligste verf webshop
  Bekende merken tot 40% goedkoper!
 • Gratis online advies
  30 jaar ervaring in het assortiment
 • Achteraf betalen
  Bij ons kun je ook achteraf betalen!

Glasvliesbehang kopen bij Online Verf

Glasvliesbehang bestaat uit geweven glasvezeldraden. Het lijkt op glasvezelbehang, maar er toch een aanwijsbaar verschil. Daar waar glasvezelbehang redelijk uw is, is glasvliesbehang dit niet. Dit komt doordat de onbewerkte geweven glasvezeldraden na afloop geperst worden. Dit geeft vervolgens een gladde laag. Dit heeft verder dezelfde eigenschappen als bij glasvezelbehang. De toplaag bestaat ook uit vinyl, met daaronder een laag geperste geweven glasvezeldraden. Deze opbouw zorgt ervoor dat het behang sterk is en dus jouw zwakke muur goed kan verstevigen. Daarnaast heeft behang geen lastig van krimp, blazen en ken het geen weektijd. Daarnaast is er bij het behangen geen behangtafel nodig. En mits het goed is aangebracht, kan het behang nadien weer eenvoudig verwijderd worden.

Ik koop glasvliesbehang bij de specialist

Uiteraard koop je jouw glasvliesbehang bij Online Verf. Bij ons is dit verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen. En wil je advies? Dat is voor onze specialisten geen probleem. Wij lopen voorop in de ontwikkelingen die er zijn binnen ons vakgebied en kunnen met de beste soorten en oplossingen leveren. Van badkamer tot berging en van operatiekamer tot showroom: wij helpen je verder.

Bekijk alle Glasvliesbehang

Top 5 gekozen Glasvliesbehang