Onlineverf.nl

Glasvezelbehang

Glasvezelbehang is ideaal als je jouw muur op een professionele manier wilt behangen, maar dan wel met sterk materiaal dat naadloos aansluit. Glasvezel behang is de verzamelnaam voor glasweefsel, glasvlies en renovlies. Het is een vorm van behangen die er niet alleen prachtig strak uitziet, maar die ook nog eens allerhande voordelen met zich meebrengt. Uiteraard koop je dit behang bij Onlineverf.nl. Wij hebben namelijk een ruim aanbod van dit soort behang. In onze webshop vind je meerdere soorten behang, in maten vanaf één vierkante meter. Zo kun je jouw aanschaf helemaal afstemmen op jouw wensen. Eén van de soorten glasvezel behang is glasvlies behang. Dit heeft een mooie, egale uitstraling. Het is een goede keuze wanneer je gaat voor strakke wanden. Glasvlies is erg stootvast, gemakkelijk te snijden en naadloos aan te brengen op de wand. Het is geschikt voor op pleister- en stucwerk, gipsplaten, houten platen, beton en steenachtige ondergronden. Vooral in nieuwbouw woningen wordt het vaak gebruikt als alternatief voor stucwerk. Wil je ook een gladde wand in huis? Kies dan voor het glasvezelbehang van Onlineverf.nl.

Glasvezelbehang bestellen bij Online Verf

Vaak wordt er bij behang nog steeds aan papier gedacht, maar er zijn meer opties. Een andere, tegenwoordig veel gebruikte, opties is glasvezelbehang. Dit is gemaakt van fijne glasvezels, die zijn geweven en geperst. Het resultaat is een sterk soort gaas, beschikbaar in verschillende structuren. Het wordt vaak gebruikt in kantoren en grote ruimtes. Ook glasvezelbehang kent weer verschillende soorten. Zo is glasvlies is erg glad geperst en heeft het een erg subtiele structuur. Het geeft een mooie, egale uitstraling en kan goed gebruikt worden als alternatief voor stucen. Net als renovlies is het een goede keuze wanneer je gaat voor strakke, gladde wanden. Dit komt doordat er in renovlies polyester vezel zit verwerkt, waardoor het ook heel anders aanvoelt dan glasvlies. Glasweefselbehang is verkrijgbaar in verschillende structuren en diktes. Daarmee is het de beste keuze wanneer je bijvoorbeeld een weef-, zigzag- of ruitstructuur op je muren wilt. Of je keuze nu valt op glasvlies, renovlies of glasweefsel, voorgeschilderd of niet: bij Onlineverf.nl vind je online het grootste assortiment behang voor de beste prijs.

Glasvezelbehang

Jouw voordelen bij Online Verf

Glasvezelbehang bestellen bij Onlineverf.nl biedt jou de volgende voordelen:

 • Alle topmerken behang bestellen voor de allerlaagste prijzen
 • Vrijwel alles op voorraad en dus binnen 1 werkdag leverbaar
 • Gratis persoonlijk advies op maat
 • Gemakkelijk en veilig bestellen op onze website

Klantenservice


Waarom Onlineverf?

 • Gratis verzending
  Gratis geleverd met PostNL*
 • Voordeligste verf webshop
  Bekende merken tot 40% goedkoper!
 • Gratis online advies
  30 jaar ervaring in het assortiment
 • Achteraf betalen
  Bij ons kun je ook achteraf betalen!

Glasvezelbehang kopen bij de specialist

Uiteraard koop je jouw Glasvezelbehang bij Online Verf. Bij ons is dit verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen. En wil je advies? Dat is voor onze specialisten geen probleem. Wij lopen voorop in de ontwikkelingen die er zijn binnen ons vakgebied en kunnen met de beste soorten en oplossingen leveren. Van badkamer tot berging en van operatiekamer tot showroom: wij helpen je verder. Naast de shop kun je ook onze showroom bezoeken om een kijkje te nemen wat we je allemaal te bieden heeft. Samen met jou kunnen we dan bekijken wat de mogelijkheden zijn van de verschillende soorten glasvezelbehang, en hoe dit er in jouw situatie het mooist uit komt te zien.

Bekijk alle verfproducten