Onlineverf.nl

Glad glasvliesbehang

Glad glasvliesbehang kopen? Dat doe je bij Onlineverf.nl. Wij hebben namelijk een ruim aanbod van dit soort behang. Glad glasvlies wordt de laatste jaren steeds populairder. Het aanbrengen van glad glasvlies behang resulteert in strakke, gladde wanden. De kwaliteit van het materiaal is namelijk uitstekend: naadloos, brandveilig, stootvast en onverslijtbaar. Het is uitermate geschikt voor op pleister- en stucwerk, gipsplaten, houten platen, beton en steenachtige ondergronden. Met name in nieuwbouwwoningen wordt dit materiaal gebruikt als alternatief voor stucwerk. Glad glasvlies is namelijk scheur overbruggend. Op die manier kan het oneffenheden en beschadigingen aan de muur fatsoenlijk bedekken. Wil je ook een gladde wand in jouw woning? Kies dan voor glad glasvliesbehang van Onlineverf.nl.

Jouw voordelen bij Online Verf

Glasvliesbehang kopen bij Online Verf biedt jou de volgende voordelen:

 • Snelle levering
 • Voordeligste verf webshop
 • Gratis online advies
 • Achteraf betalen

Klantenservice


Waarom Onlineverf?

 • Gratis verzending
  Gratis geleverd met PostNL*
 • Voordeligste verf webshop
  Bekende merken tot 40% goedkoper!
 • Gratis online advies
  30 jaar ervaring in het assortiment
 • Achteraf betalen
  Bij ons kun je ook achteraf betalen!

Glasvliesbehang kopen bij Onlineverf.nl

Veel mensen denken bij behang nog steeds aan papier, maar er zijn tegenwoordig meer opties. Een andere, veel gebruikte, opties is glasvliesbehang. Het is gemaakt van fijne glasvezels, die zijn geweven en geperst. Het resultaat is een sterk soort gaas. Dit geeft een mooie, egale uitstraling en
uitermate geschikt om strakke, gladde wanden te creëren. Met deze manier van behangen geef je oude muren eenvoudig een flinke upgrade. Glasvezelbehang plakken is gemakkelijk zelf te doen, maar ook onder professionele behangers, zoals de specialisten van Online Verf, is het een gewilde methode. Enkele van de voordelen van dit behang: het is stootvast, camoufleert krassen en oneffenheden, is zeer dekkend en brandveilig. Daarnaast heeft behang geen lastig van krimp, blazen en ken het geen weektijd.

Ik koop glad glasvliesbehang bij de specialist

Uiteraard koop je glad glasvliesbehang bij de specialist. Bij Online verf is dit materiaal te verkrijgen tegen scherpe prijzen. En wil je graag een passend advies? Dat is voor onze ervaren specialisten geen enkel probleem. Wij lopen voorop in de ontwikkelingen die er zijn binnen ons vakgebied en kunnen met de beste soorten en oplossingen leveren. Van badkamer tot berging en van operatiekamer tot showroom: wij helpen je een stap verder.

Bekijk alle Glasvliesbehang

Top 5 gekozen Glasvliesbehang