Onlineverf.nl

Farrow and Ball verf bestellen

Farrow & Ball verfproducten koop je bij Online Verf. Wij hebben een ruim aanbod van het Engelse merk. De producten kenmerken zich door de manier van verwerken. Farrow & Ball wordt als laatste verfproduct nog gefabriceerd op authentieke Engelse wijze. Door het gebruik van 30% meer pigment in de structuur krijgen de kleuren een zachte en diepe uitstraling die bij wisselend lichtinval steeds anders reflecteert. Niet alleen is het verfrecept uniek, maar is er ook veel aandacht besteed aan de uniciteit van het kleurgebruik. Zo is ernaar gestreefd om steeds weer een Farrow and Ball verfkleur te produceren die niet nagemaakt kan worden. Het merk heeft 132 kleuren in het assortiment voor verschillende toepassingen zoals voor binnen- en buiten houtwerk en muren, vloeren, plafonds, metaal en vochtige ruimtes. Bestel direct jouw Farrow & Ball producten bij Online Verf.

Jouw voordelen bij Online Verf

Farrow & Ball producten kopen bij Online Verf biedt jou de volgende voordelen:

 • Snelle levering
 • Voordeligste verf webshop
 • Gratis online advies
 • Achteraf betalen

Klantenservice


Waarom Onlineverf?

 • Gratis verzending
  Gratis geleverd met PostNL*
 • Voordeligste verf webshop
  Bekende merken tot 40% goedkoper!
 • Gratis online advies
  30 jaar ervaring in het assortiment
 • Achteraf betalen
  Bij ons kun je ook achteraf betalen!

Farrow & Ball kopen bij Online Verf

Farrow & Ball houdt de traditie van de oprichters John Farrow en Richard Ball in stand door ongeëvenaarde verf-en behangproducten met uitsluitend de beste ingrediënten en hoogwaardige pigmenten te produceren. Door hun onverwoestbare passie hebben zij een waanzinnig goed recept opgezet. Ook nu nog wordt dit ouderwetse recept gebruikt, waardoor duidelijk is dat deze verf niet overtroffen kan worden met alle andere moderne recepten. De karakteristieke verfkleuren en finishes, die sinds 1946 in het idyllische Dorset gemaakt worden, staan bekend om hun diepte en complexiteit. Vandaag de dag brengt de tijdloze Farrow & Ball look zowel de interieurs als exterieurs van moderne en traditionele woningen wereldwijd tot leven. De verfproducten zijn van het Engelse merk zijn 100% watergedragen en daardoor geurarm, milieuvriendelijk en veilig voor gebruik.

Ik koop Farrow & Ball bij de specialist

Vanzelfsprekend hebben wij een ruime voorraad van alle soorten en merken verf. Jouw voordeel is dat wij vrijwel altijd dezelfde of volgende werkdag aan je kunnen leveren aan huis. Dit geldt ook voor Farrow and Ball. Deze producten kun je met spoed bestellen. Maar ook kalkverf (en krijtverf) kan de volgende werkdag bij jou worden geleverd. Dit scheelt weer een bezoek aan de bouwmarkt of verfspecialist.

Bekijk alle Farrow & Ball verf