Onlineverf.nl

Zo snel en goedkoop mogelijk er weer vanaf zijn

“Budget”

Klussen voor ontspanning en plezier.

Zelf klussen is hip. Niet alleen levert het plezier op wanneer de klus geklaard is, het is ook nog eens goed voor de portemonnee. Dus laat je inspireren, pak die kwast en maak van je huis een droompaleis

De doe-het-zelver volgens Wikipedia:

Doe-het-zelf (DHZ) of klussen is een benaming voor een creatieve of constructieve activiteit die door de consument zelf wordt gedaan, in tegenstelling tot werk dat door een vakman wordt gedaan. Doe-het-zelven is in de jaren zestig en zeventig van de 20e eeuw populair geworden bij een breder publiek.

Voor die tijd was het gebruikelijk om zaken kant-en-klaar aan te schaffen of het werk te laten verrichten. Alleen vaklui beschikten over de vaardigheden, gereedschappen en leveranciers om zelf te klussen. Doe-het-zelven was enerzijds goedkoper, anderzijds hadden steeds meer mensen plezier in het zelf iets tot stand te brengen. Ook de vrije zaterdag en de steeds korter wordende werkweek in het algemeen heeft hier zeker aan bijgedragen.

Besparen:

We vinden het leuk om de laatste trends te volgen en dat ene wandje steeds een nieuwe kleur te geven. Dit kan prima met een doe-het-zelf muurverf van Histor of Flexa. Ook hebben zij een ruim assortiment in lakken om het houtwerk of een meubelstuk te voorzien van een nieuw kleurtje.

Zit je kleur er niet bij? Neem dan gerust even contact op, want in de meeste gevallen kunnen we alle kleuren mengen!

Advies nodig?

Chat nu met Mirre voor al je vragen!

Start de Live chat

Budget doe-het-zelf selectie


Goed en goedkoop dat zijn de producten die wij voor je geselecteerd hebben.

3m Afplakband: Prima kwaliteit voor de snelle klussen. Let er wel op dat je het afplakband niet twee weken laat zitten, maar deze direct verwijderd. Mocht je het toch vergeten zijn, we leveren ook glaskrabbers en wasbenzine.

De Histor en Flexa muurverven zijn mat van uitstraling en in bijna alle kleuren te mengen. En al verkrijgbaar vanaf een liter.

Een wegwerpkwast is ideaal voor de randjes de rest saus je met een vachtroller of bij  een kleinere oppervlakte, een blokkwast.

Tip: Haal de kwast eerst even over een schuurpapiertje dan komen eventuele losse haren vrij en komen ze niet in je schilderwerk.

Histor lak is een prima binnen kwaliteit en ook verkrijgbaar in bijna alle kleuren.

Handige tips & tricks ontvangen?
Meld je aan en jij als “Budget” ontvangt ze direct in je mail!