Onlineverf.nl

Beoordeling

Vanaf 7 september 2018 zijn wij overgestapt van beoordelingsplatform Klantenvertellen naar Trustpilot. De e-mail waarin wij jouw mening vragen worden dus verstuurd vanaf TrustPilot. Dit hebben wij gedaan omdat wij met TrustPilot naast onze service, ook onze producten door jou kunnen laten beoordelen. Deze input/informatie willen wij gebruiken om ons assortiment en de informatie over de producten verder te verbeteren.

[trustpilot]

Ervaringen en reviews

Onlineverf.nl kan niet zonder jouw feedback. We nemen iedere beoordeling, opmerking of compliment altijd uiterst serieus. Dat doen we omdat we onze service en onze producten altijd willen blijven verbeteren. Heb je een dringend probleem met jouw bestelling of levering? Neem eerst contact op met onze klantenservice.

Een beoordeling geven om ons én anderen te helpen

Beoordelingen zijn waardevol als waardering van onze service en ook onze producten, zeker in het geval van extra service, nalevering of garantie. Juist ook dan telt jouw ervaring.

De kracht van jouw beoordeling

Een beoordeling, kritisch of positief, wordt meteen geplaatst. Een goede beoorderling, is uiteraard erg leuk om te krijgen. Maar ben je ontevreden? Vertel het ons dan! Neem contact op met onze klantenservice en we gaan samen kijken wat we voor je kunnen doen.

Echte beoordelingen, altijd eerlijk!

Wij werken voor onze reviews alleen met gecertificeerde partners. Hiervoor met Klantenvertellen en tegenwoordig TrustPilot. Dit doen wij omdat we op deze manier de onafhankelijkheid van de beoordelingen kunnen blijven garanderen