Wat zijn de levertijden van onze producten?

Onlineverf.nl heeft een groot assortiment merken. Daarom zijn de meeste producten direct uit voorraad leverbaar.

Verschillende levermogelijkheden

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we verschillende opties voor levering van je bestelling. Hierdoor kunnen we het mogelijk maken dat wanneer je op werkdagen voor 23:59 bestelt, je de bestelling de volgende dag in huis hebt.

Standaard levering met PostNL (gratis vanaf €50)

Het gros van onze bestellingen wordt vervoerd met PostNL. Dit is Nederlands grootste verwerker van pakketten en biedt daardoor veel mogelijkheden. Alle bestellingen die op werkdagen voor 16:00 worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verstuurd met PostNL. Deze pakketten worden dan, mits er niets misgaat, de volgende dag bij jou thuis bezorgd. Daarnaast heb je de mogelijkheid om het pakket af te halen bij een PostNL pakketpunt.

Super snelle levering met Sandd

Wil je jouw bestelling nog sneller ontvangen? Dat kan! Bestel je op werkdagen voor 10:00 in de ochtend, dan heb je de mogelijkheid om te bestelling dezelfde avond nog in huis te hebben. Door deze dienst is het ook mogelijk dat wanneer je op werkdagen in de avond voor 23:59 besteld, je de bestelling de volgende avond in huis hebt. Klik hier voor een overzicht van alle voorwaarden rondom verzenden en retourneren. De bestellingen worden iedere dag aangeboden bij PostNL en Sandd. Het kan gebeuren dat er zich daar een calamiteit voordoet, waar Onlineverf.nl geen vat op heeft. Dit is vaak terug te vinden via de Track & Trace code. Heb je het niet kunnen vinden? Dan lossen wij dit voor jou op! Neem contact met ons op.