Verf kopen vanuit buiten België | Onlineverf.nl

Verf kopen vanuit buiten België

Amai! Woon je in België en wil je verf bestellen? Maak je dan niet druk. Wij houden net zoveel van onze Belgische klanten als van onze Nederlandse klanten. Het is dan ook geen enkel probleem om verf te bestellen vanuit België. Door de huidige ontwikkelingen maakt het amper nog uit waar je woont. Je bestelling is altijd snel en betrouwbaar geleverd door onze vervoerder, PostNL. Dus woon je bijvoorbeeld in Antwerpen of Charleroi en ben je van plan te gaan schilderen? Dan raad ik je aan om verder te lezen. De kans bestaat dat je het bestellen van verf vanuit België makkelijker en leuker gaat vinden.

Andere benamingen voor van dezelfde verf, hoe kan dat?

De namen van bijvoorbeeld Sigma verf verschillen soms, maar niet altijd. Raar toch? Wij leggen je graag het verschil uit. In Nederland is de Sigma S2U lijn op de markt. In België niet. Zo heeft België de Tigron lijn. Nederland niet. Hier zie je meteen een belangrijk verschil. Hetzelfde geldt ook voor het verschil in de lijnen: Aqua en Nova. Deze zijn identiek als product, maar hebben in beide landen een andere benaming. Om het je makkelijker te maken hebben we een lijstje opgesteld met de verschillen in benamingen  van de meeste voorkomende Sigma producten. Zo is het voor jou een stuk makkelijk om te kiezen. Fijn he?  

Belgische benaming - Nederlandse benaming

Sigma Tigron Gloss = Sigma S2U Gloss
Sigma Tigron Soft Satin = Sigma S2U Satin
Sigma Tigron Primer = Sigma S2U Primer
Sigma Tigron Aqua Satin = Sigma S2U Nova Satin
Sigma Tigron Aqua Spray Satin = Sigma S2U Nova Spray Satin
Sigma Tigron Aqua Spray Primer = Sigma S2U Nova Spray Primer
Sigma Tigron Aqua Primer = Sigma S2U Nova Primer
Sigma Tigron Aqua Gloss = Sigma S2U Nova Gloss
Sigma Tigron Aqua Matt = Sigma S2U Nova Matt
Sigmacryl Decor Matt = Sigmacryl Universal Matt
Sigma Siloxan Topcoat Quartz Matt = Sigma Kwarts Matt
Sigma Façade Coat Matt = Sigma Facade Coat Matt

Nu heb je een handig overzicht met de belangrijkste verschillen in de benamingen van het merk Sigma. Voor het merk Sikkens zijn de benamingen nagenoeg gelijk. Het enige verschil is dat de Belgische markt een aantal producten heeft die niet op de Nederlandse markt te verkrijgen zijn. Dit geldt omgekeerd ook. Mocht je hier vragen over hebben, bel ons dan gerust.

Hoe zit het met de verzending naar België?

Goede vraag. Wij verzenden al onze producten met PostNL. Onze pakketten worden elke werkdag aan het einde van de dag opgehaald. Daarna gaan de pakketten door naar het sorteercentrum van PostNL, waar ze vervolgens worden verzonden naar België. Je mag verwachten dat wanneer je je bestelling plaats op maandag, je pakket op dinsdag wordt geleverd. De verzendkosten voor België zijn helaas wel iets hoger dan verzending binnen Nederland. De verzendkosten bedragen €9,00.

Hoe worden de producten dan verzonden?

Jouw bestelling wordt met de grootst mogelijk zorg en liefde verpakt. Wij verzenden onze pakketjes in 2 of 3 dubbelwandig karton. Heb je een grote bestelling? Dan verpakken we je bestelling in meerdere dozen. Je ontvangt van ons per mail een track & trace code. Zo kun je de bestelling overal volgen.

Het retourneren van een product

Ben je toch niet tevreden over het gekochte product? Dan is het uiteraard mogelijk om het product te retourneren binnen 14 dagen. Op de pagina ‘’verzenden en retourneren’’ vind je een formulier die je kunt gebruiken op producten te retourneren. Wij zorgen er dan voor dat het aankoopbedrag + verzendkosten zo snel mogelijk terug wordt gestort op je rekening. Wel is het zo dat de retourzending onder de verantwoordelijkheid van de koper valt. Deze kosten kunnen wij niet vergoeden voor je. Wil je meer info over ons retourbeleid? Kijk dan even op de pagina verzenden en retourneren.