Verf kopen online?

Verf kopen online?


Verf kopen online is simpel! Om u van dienst te zijn en het leven wat simpeler te maken zijn we in 2013 begonnen met de webshop Onlineverf.nl. Onlineverf is een concept van Harmsen Vakschilders uit Hengelo Gelderland. Harmsen Vakschilders is een schildersbedrijf met meerwaarde. Voor de particuliere markt, maar ook voor utiliteits-, nieuwbouw- en onderhouds schilderwerkzaamheden en daarmee samenhangende diensten.

Verf kopen online

De keuze voor een webwinkel kwam vanuit de vraag hoe we ons werkgebied konden uitbreiden. Met het pand in Hengelo bereiken we uiteraard het grootste gedeelte van de regio Achterhoek, maar Nederland is groter dan alleen de Achterhoek! Dat moest anders omdat we mee willen gaan met de ontwikkelingen , maar ook omdat we het gewoon leuk vinden om mensen buiten onze bestaande regio te adviseren. We vinden het leuk om in contact te komen met onze klanten. Wie zijn jullie, wat vinden jullie leuk en waarom kopen jullie bij ons? Daar willen graag achter komen zodat we u elke dag tevreden kunnen stellen. Daarom werken we sinds kort met Klantenvertellen.nl. Door middel van dit reviewsysteem kunnen we een beeld vormen over hoe we ervoor staan. Maar wat nog belangrijker is, is dat we weten hoe we ons kunnen verbeteren om u nog tevredener te houden!

Verf kopen online neemt anno 2013 een behoorlijke toevlucht en we merken dat klanten het ook steeds meer accepteren. Het is natuurlijk ook gemakkelijk om lekker vanuit huis je bestelling te plaatsen. Je hoeft de deur niet uit, het is goedkoper en het wordt de volgende dag bezorgd! Heb je een vraag? Dan bel je gerust met onze klantenservice en wij helpen je graag verder. De medewerkers van Onlineverf.nl zoeken samen met jou naar de beste oplossing. Dat is wat ons enthousiast maakt, elke dag opnieuw!
Vind u het prettig om onder het genot van een kopje verse koffie het een en ander te komen bekijken in onze showroom, dan bent u natuurlijk van harte welkom.
U ontvangt hier een uitgebreid aanbod in verf, behang, raamdecoratie, vloerbedekking en schilderwerk.

Houdt ons in de gaten want binnenkort starten we met een nieuw online concept!

Zou je je mening over Onlineverf.nl willen geven? https://www.klantenvertellen.nl/enquete/www.onlineverf.nl/

Hartelijk dank namens alle medewerkers van Onlineverf.nl!

Verf kopen online