Trae Lyx Naturel voor behoud van je hout!

Het beschermen van je houten delen zoals meubels en (parket)vloeren is belangrijk. Je wilt er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Zorg daarom ook dat je het juiste product gebruikt. Je zult zien dat een investering in een goede lak zeker de moeite waard is.

Het gebruik van lak op hout

Een extra bescherming geven aan houten delen is een slimme keus. Als je een meubel net strak in de verf hebt gezet, dan wil je natuurlijk niet dat de lak er afknapt. Je kunt dat deze lak gebruiken, mits de verf ook op waterbasis is. Let daar op, want i.c.m. terpentine gedragen verf zal de lak niet hechten. Leuk weetje: deze lak ruikt niet. Trae Lyx ProjectlakHet voordeel van deze lak is dat hij niet vergeeld en gemakkelijk is aan te brengen. Daarnaast zorgt Trae Lyx Naturel voor bescherming tegen huishoud chemicaliën, slijtage, krassen en schoenstrepen. Het aanbrengen van de lak op parket en parketvloeren zorgt ervoor dat je vloeren lekker lang mee kan gaan!

Waarom moet ik kiezen voor Trae Lyx Naturel?

Deze lak is op waterbasis en geeft hout een mooie ultra matte uitstraling. De lak is in het bijzonder geschikt voor parketvloeren, parket en meubelen in woonruimten en openbare ruimen, zoals restaurants en winkels. Maar ook in kantoren kan de Naturel goed worden gebruikt. Deze lak kan tegen een stootje, dus je hoeft je geen zorgen te maken om een krasje op het hout. Dat is wel een lekker gevoel!

Ik heb een lak nodig die nog sterker is!

Mocht je deze lak niet sterk genoeg vinden voor je klus. Dan is er altijd nog een andere mogelijkheid. Deze lak heeft namelijk nog een sterke broer: de Trae Lyx Naturel Extreme. De Extreme variant heeft grotendeels dezelfde eigenschappen, alleen is de lak nog sterker. Heb je dus een vloer die zwaar wordt belast, dan is het raadzaam om voor deze variant te kiezen.