Sikkens professioneel of doe het zelf. Wat is het verschil? | Onlineverf.nl

Sikkens professioneel of doe het zelf. Wat is het verschil?

Dat Sikkens nu ook in de bouwmarkt te verkrijgen is, zal menigeen niet zijn ontgaan. Ze richten zich namelijk steeds vaker op de ‘gewone’ particulier. Het was altijd zo dat deze professionele kwaliteiten bij de betere verfspeciaalzaken te verkrijgen waren. Nu is dat nog steeds het geval. Bij onlineverf.nl kunnen we ons voorstellen dat er nogal wat verwarring kan ontstaan welke verf nu “beter” is, Sikkens professioneel of Sikkens doe het zelf. Er in ieder geval een duidelijk verschil tussen de twee varianten, behalve dat de professionele verf duurder is dan de doe het zelf verf. Zo is de bouwmarkt-lijn alleen te verkrijgen in een grond-, zijde- en hoogglanslak. En er zijn 14 standaard kleuren te verkrijgen. Bij de bouwmarkt kun je terecht voor de volgende producten: Sikkens buitenlak zijdeglans, Sikkens buitenlak hoogglans en Sikkens grondlak. Deze verf zit in een verpakking van 0,75 liter. Bij Online Verf zit dit voor hetzelfde geld in een 1,00 liter verpakking.

Compleet assortiment bij de speciaalzaak

Bij de speciaalzaak vind je het complete assortiment, waaronder de bekende Rubbol SB, Satura Finura, AZ, EPS en de complete lijn watergedragen lakken en muurverven. Deze kunnen ook in meer dan 200.000 kleuren gemengd worden. Op deze manier heb je dus volop keuzevrijheid, in het geval je niet hetzelfde wilt als iedereen. Bij de verfspeciaalzaak krijg je een goed advies en weten de kleurstylistes de perfecte kleur voor jou te vinden. Verder zijn de grondstoffen, die gebruikt worden in de professionele verf, van betere kwaliteit. Dit komt ten goede aan de kleurechtheid en duurzaamheid. Daarnaast ligt het rendement dat uit een bus gehaald wordt, ongeveer 33% hoger. Voor dit rendement geldt, dat er met 1 liter Sikkens maximaal 16 m2 geverfd kan worden. Goedkopere varianten halen maximaal tussen de 11m2 en 13,5 m2.

Vragen? Onze medewerkers staan voor je klaar

Heb je toch nog vragen over het verschil in kwaliteit tussen Sikkens professioneel of Sikkens doe het zelf? Of heb je toch nog enkele op- een aanmerkingen? Geen enkel probleem. De medewerkers van Online Verf helpen je graag voor een antwoord of passend advies.